perjantai 27. huhtikuuta 2012

Projekteja projektien päälle

Nyt näyttää siltä, ettei multa onnistu sen paremmin diettaaminen, kuin penninvenyttäminenkään. Heitin vahingossa 4 kauppareissun kuitit roskiin ja koska osa kuiteista oli käteisostoja, ei ole niin mitään tehtävissä sen suhteen, että penninvenytysprojekti olisi onnistunut siltä osin että voisin siitä teille tai edes itselleni tilastoida. Mutta ei hätää, aloitan 1.5. uudelleen :)

Kävin eilen Vilpertissä ja tänään heti aamusta PikkuSiilissä. Huhu kertoi, että siellä olisi loosi, josta löytyisi todennäkisesti meidän likoille vaatetta...ja niinhän siellä tosiaan sitten moinen loosi oli :)

Vilpertti laajensi tilojaan tuossa jokunen tovi sitten ja eilen näytti siltä, että sinne oltaisiin kovaa vauhtia touhuttu jonkinlaista kahvilaa, tms. Siellä oli myös muita muutoksia, mm. ulkovaaterekki sijaitsi nyt ihan erillisessä huoneessa. Saas kattoa minkämoinen siitä tulee, kun se on kokonaan valmis.

Vilpertistä löytyi meille tunika, muutama poni, boordia ja korkkitaulu. Tuo korkkitaulu oli kyllä niin nappi löytö ettei tosikaan. Olen pari päivää googletellut kuvahaun puolella muistitauluja, sillä haluaisin esikoisen uuteen huoneeseen (alkuviikosta mulla oli tylsää, joten vaihdoin kaikkien yläkerran huoneiden paikkaa) itsetuunatun muistitaulun. Kyllä mulla mielessä se kävi, että sen pohjan voisi ehkä löytää kirppikseltä, mutta en mä tosissani ajatellut että se tulisi vastaan jo heti seuraavalla reissulla ja vieläpä enemmän, kuin kohtuuhintaan :)

Ja kun kesä tulee, alkaa mulla muutoinkin remontti ja sisustusbuumi. Ja siihen tuo boordi oli ihan nappilöytö. Pienten uudessa huoneessa (entinen esikoisen huone) on maalatut seinät, kun siellä viime kesänä pistin pinnat uusiksi...mutta ei ne ole riittävän "lapselliset". Joten tuommoinen söpö lintuboordi passaa sinne hyvin. Lisäksi mulla on seinätarroja tuohon samaan sävymaailmaan, joten ne sopii sitten siihenkin.

 Name it tunika 98 cm 2€

 My little ponyt 2€/kpl

 5 m avaamaton rulla boordia, sekä avattu rulla, jossa arviolta noin 3-4 metriä, 3€

Kunhan tämä on seinällä, on kuvaa luvassa. Tosin tätä en lupaa ihan lähipäiviin :D

 Muistitaulu 2€

Tämän projektin sen sijaan meinaan saada tässä vapun tienoolla toteutettua. Kuvia siis luvassa!!!


PikkuSiilissä sitten tosiaan oli se eräs koju, jossa oli Gymboreeta paaaaaaljon! Harmikseni sieltä oli mennyt lähes kaikki isomman koon vaatteet ja vain pienempiä kokoja oli jälellä. Mutta löysin mä sieltä jotakin. Gymboreeta vain yhden paidan verran, mutta muuta vaatetta sitten vähän enempi :)

Gymboree t-paita koko 2, 1,50€

H&M tunika 86 cm 2€




Lindex tunika 92 cm 3€


H&M mekko 98 cm 1€

Lindex topit 104 cm 1€/kpl

Muumitunika 104 cm 4€

Lindex hame 110 cm 3€

Lindex tunika 110 cm 1€

C-collection mekko 110 cm 2€

Keskimmäinen tarvitsee inkkariasun, joten kun näin tämän mekon, ei tarvinnut kahdesti pohtia että ostanko vaiko en. Sehän on juuri passeli inkkaritytön hameeksi. Kotona huomasin, että myyjä olikin siihen hintalappuun kirjoittanut "intiaanimekko". Kunhan saan asukokonaisuuden kokonaan valmiiksi, laitan teille siitäkin sitten kuvaa:)

Eli nyt olisi sitten yksi jos toinenkin projekti suunnitteilla. Entisiäkin on kyllä vino pino, mutta jos aloittaisin tuosta muistitaulusta ja jatkaisin sitten tuon inkkariteeman kanssa :)

Lupasin suunnilleen viikko sitten julkistaa kuvia kodistani ja sen toki teenkin...mutta koska päätin tosiaan vaihtaa kaikkien makkareiden paikkaa ja olohuonekin meni uuteen uskoon, on täällä nyt melkoinen kaaos. Huonekalut alkaa olemaan jo paikoillaan, mutta pintaremppaa pitää tehdä, hyllyjä kiinnittää seinille jne. jne. Mutta kyllä mä teille jotakin kuvaan. Viikonlopuksi uskallan kotipostauksen luvata :)
 


8 kommenttia:

  1. Musta noi taviskorkkitaulut on aika rumia, meillä on kahdella lapsella sellaiset huoneessaan. Mahtaiskohan ne toimia jos päälystäis jollakin kankaalla, meniskö vielä "nasta" läpi. Tai tietty vois "sprayata" mutta variseeko sitten se tomu maahan...Ihan käytännöllisihän noi on, mut vähän rumia. Ikeassa katsoin eilen taas sellaisia isoja valkoisia magneettitauluja, meillä on kaikki tärkeät (ja vähemmän tärkeät) jutut on jääkaapin ovessa kiinni, näkyvät siitä sitten ihan olkkariin jne. että vähän epäsiisti sinällään. No jos ostaisin tollasen ikea taulun, niin esille sekin pitäis laittaa että laput ja liput näkyis...
    (olipas hassua kommenttia... sori)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Ne on todella rumia. Mutta ideana tässä nimenomaan onkin nyt se tuunaaminen, jotta siittä tulee nätti. Tai ainakin nätimpi :D

      Kangas on jo valmiina ja projekti on aloitettu...mutta kun tuo kandas ei nyt sitten passaakkaan tuon uuden huoneen seiniin. Joten jotakin pitää kehitellä :)

      Nasta menee kyllä läpi, mutta nasta rikkoo kankaan pinnan, eli siitä tulee reikäinen. Nuppineula tms. ohuempi piikki on parempi.

      Toki sitten voi miettiä myös sitä taulun "nauhoittamista", jolloin ei tarvitse mitään pistellä läpi. Mutta korkkitaulussa on tosiaan se etu, että halutessaan siihen saa läpikin pistettyä :)

      Jääkapiin oveen meilläkin kaikki tärkeät laput laitetaan, eikä se tosiaan ole kovinkaan kaunista. Mutta mihin niitä rumia lappuja tosiaan näkyville sitten saisi kauniisti?!?

      Ja saa kommentoida myös hassusti :D

      Poista
  2. onpas meillä samanlainen vaatemaku lastenvaatteissa =) melkolailla tekstiilineloset olis jos vastaan tulis =)

    VastaaPoista
  3. muuten,tauluun nauhat,siihen koristepyykkipojat ja pyykkipoikiin tärkeät viestit roikkuumaan =) toimii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moisiakin googlessa vastaan tuli. Mä olen vielä ihan kahden vaiheilla, että miten sen toteutan...kun en tiedä kumman kankaan kahdesta valitsen. Ja siitä sitten taas riippuu se muu koristehäspäkkä :)Mutta katsotaan, katsotaan :D

      Poista
  4. Tutun näköinen boordi :) Kiva että pääsi hyvään kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas on taas pieni maailma :D Kiitoksia vaan erittäin edullisesta boordista :)

      Poista