perjantai 31. lokakuuta 2014

Projekti ei ota loppuakseen

Pyh ja pah, valmista ei taida tulla koskaan, vaikka kuinka yritän. Pikku projektini vain paisuu entisestään, eikä se enää ole ihan niin pieni, kuin mitä alkuun suunnittelin. Mutta ehkä lopputulos on sitten kaiken vaivan arvoinen? 

Projektipuuhastelun lomassa tuli käytyä vähän kirppistelemässäkin ja muutaman kivan löydönkin reissullani tein :)

 Tutta haalarit 86 cm 1,75€

 Housut 86 cm 3€
H&M t-paita 86 cm 1,50€

 Housut 86 cm 2€

 Name It mekko 122 cm 6€

 Legot 3€

 Legosetti 6€

 Puuhakirjat 2,50€/kpl

Lehti 2,50€

10 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä, varsinkin nuo duplot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Duplot olivatkin hurjan kiva löytö, eritoten joulua ajatellen :)

   Olen tänäkin jouluna tekemässä lapsille itse joulukalenterin ja nuo duploukkelit ovat tässä perheessä varmasti mieluisia yllätyksiä kalenterista löydettäviksi :)

   Poista
 2. Projektit ovat välillä tuollaisia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisikin vain välillä...kun tuntuu, että omalla kohdallani näin käy ihan aina. Ja se vähän harmittaa =/

   Mutta toisaalta, kun sitten joskus saan projektin valmiiksi, niin fiilis on loistava. Pitäisi nyt vaan olla ottamatta tähän samaan syssyyn mitään muuta puuhaa, mutta kun...niin, no. Kun en vaan osaa. Ja toisaalta, eilisen illan vietin kurssilla, jonne olin ilmoittautunut jo monta viikkoa sitten. Joten ihan aina en itse voi sille mitään, että taas tulee uutta projektia eteen...ja se uutee projektiin kiinnitettävä aika on sitten taas niiltä vanhemilta projekteilta pois.

   Mutta päätin eilen, että tingin nyt vähän. Jatkan tuota pikku projektiani vielä tämän päivän ja laitan sen teille sitten huomenna nähtäväksi. Valmiiksi en sitä todellakaan huomiseen mennessä saa, mutta voin vaikka joskus myöhemmin sitten esitellä sitä vielä lisää, jos niikseen :)

   Poista
 3. Moi, tulin kuvahaun kautta ettimään tuikkufoliotuunauksia ja sullahan on tosi paljon kaikkea kivaa tuunattua. Hyvä mielikuvitus. :) Kiitos vinkeistä. en tiiä tuleeko tehtyä, mut oli kiva katella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti voi ottaa itselleni kunniaa mielikuvituken osalta, sillä suurin osa on tuolta googlen syövereistä kaiveltua. En siis valitettavasti ole kovinkaan luova ihminen. Mutta olen kuitenkin kohtuu hyvä matkimaan :D

   Ja kiva, jos olin avuksi ja viihdyit blogissani :)

   Poista
 4. Ihania! Todella harmittaa, että en ole ehtinyt kirppareille pyörimään noin kahteen kuukauteen! Omakotitalon remppahommelit on pitäneet kiireisinä. Ensi viikolla menen kyllä, maksoi mitä maksoi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, vietähän oikein ihana ja löytärikas kirppispäivä! :)

   Poista
 5. Minkä ikäisiä sun lapses ovat? :) ja hyviä löytöjä oot taas tehnyt!

  VastaaPoista