sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Chef diettaa: I´m back!

Uskokaa tai älkää, mä olen ruodussa!

En niin hyvässä kuin mitä olin ennen, mutta sellaisessa kuitenkin, että paino on laskussa.

Rehellisyyden nimissä pitänee myöntää, että mä olen lihonnut. Paljon. Ja siis ihan puhtaasti herkuilla. Vähän suututtaa, mutta kun se paino on nyt kuitenkin lähtenyt takaisin alaspäin, niin en jaksa alkaa itseäni soimaamaan. Katson ennemin eteenpäin :)

Alimmillani paino taisi olla 63,9 kg ja viimeksi kun siitä teille raportoin, näytti vaaka 65,3 kg. Pahimmillaan paino oli viikko sitten 69,1 kg ja nyt painan luultavasti 67,5 kg. Vaaka itseasiassa näytti 67,9 kg, mutta olin jo juonut 2 mukillista vettä, syönyt 200g persikkarahkaa ja mulla oli vaatetta päällä...joten painan siis vähemmän. Luultavasti sen 67,5kg.

Olen ylipainoinen. Taas. 

Mutta en meinaa olla sitä enää kovinkaan kauaa. Salilla kävin jo kerran (ostin 3kk salikortin) mutta olen TAAS kipeänä. Maaliskuusta lähtien olen lähes poikkeuksetta ollut jonkinlaisessa flunssassa ja nyt diagnoosina keuhkopotkentulehdus. Joten jälleen mennään levolla eteenpäin. Sairaana tekee myös puputtaa enemmän, mutta pidän sen nyt kohtuuden rajoissa, jotta paino laskee jatkossakin.

Sain itseäni niskasta kiinni, koska mun tulisi olla rantakunnossa viikon päästä. Tämä liittyy siihen salaisuuteen, josta en voi vielä puhua, koska ei se olisi silloin enää salaisuus. Mutta paljastan sen teille viikon kuluttua, kun se on toteutettu :D
Se nyt on toki päivänselvää, etten meikäläisestä viikossa kuoriudu rantojen prinsessaa, mutta jos edes sen suurimman pöhötyksen saisi mahasta pois, niin olisi kovin kiva. Ja aika kivasti se pöhötys onkin jo laskusuunnassa, joten eiköhän tämä tästä vielä suttannu. Paremmalta näyttää jo ja vielä paremmalta näyttää viikon kuluttua :)

Tavoitettakin olen himmannut...nyt suunnitelmissa siintää olla normaalipainoinen, eli 66,8 kg BMI-laskurin mukaan. Siitä sitten suuntaan sinne minne jo kertaalleen pääsinkin, eli 63,9 kg. Ja sen jälkeen 62 ja lopulta alle 60. Sen enempää en halua miettiä, koska sinne alle 60 kiloonkin on niin pitkä matka. Mutta nyt on taas ihan hyvä fiilis, eiköhän tää tästä :D

Chef

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä lähtee :) Eikö repsahdukset kuulukin vähän siihen laihdutukseen? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä se tästä vielä suttaantuu :)

      Poista