tiistai 11. syyskuuta 2012

Vaatimattomat kirppislöytöni

Eipä kovin montaa löytöä tullut viimeksi tehtyä, mutta parempi sekään, kun ei mitään :)
 

 Lindex paita 104 cm 1,50€

H&M paita 2€/kpl
Kokoa en enää muista, mutta keskimmäiselle nämä ostin. Joten oiskohan sitten ollut 110cm? Ehkä?  :)

Kovasti olen innostunut ompelemaan, joten kirppistelyt on nyt vähän jääneet vähemmälle. Tähän on tosin tulossa jonkin ajan kuluttua muutos, sillä varasin tänään kirppispöydän joka siis tarkoittaa paitsi vanhojen vaatteiden poismyyistä, niin myös uusien tilalle ostamista. 

Plarasin jo pienten vaatehuoneen läpi ja yllättävän vähän sieltä lopulta sitä myyntiin joutavaa löytyi. Olen tasaisin väliajoin myynyt liian pientä pois, mutta eiköhän tuota vaatetta ja lelua senvertaa kuitenkin kerry, että saa muutaman viikon paikkaa pidettyä.

Samalla kaivoin keskimmäiselle isompaa (110 cm) vaatekokoa esiin. Ko. kokoa olikin ilmaantunut vaatehuoneeseen kahden suuren muuttolaatikon verran, joten eipähän ole vaatteista pulaa tässäkään koossa. Toki joitakin lisäyksiä tulee tehdä, sillä sukkiksia ja tunikoja tarvitaan vielä lisää. Myös kuopukselle tulee hankkia uusia sukkiksia ja huppareita, sillä niitä ei montaa löytynyt koossa 98 cm, jonne hän on jo hiljalleen siirtymässä.

Esikoisen kaappia ei vielä aloitettu käymään läpi, mutta sieltäkin joutaa pieneksi jäänyttä vaatetta pois aivan varmasti. Ulkovaatteet ainakin menee uusiksi, sillä viime talvesta on venymistä havaittavissa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti