sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Do not try this at home

Lukijan pyynnöstä bloggaan teille muutaman vaatesetin. Ideana on siis näyttää miten yhdistelen kirppikseltä ostettuja vaatteita. Mutta aion nyt heti ottaa täydellisen vastuuvapauden tästä hommasta, sillä en todellakaan kuulu niihin luoviin ihmisiin joilla on silmää kauneudelle. Mä yhdistelen vaatteita ihan vaan sellaisella maallikkotuntumalla, eli lähinnä värien perusteella :)


 Ensin oli paita...ja siitä se idea sitten lähti. Kuten jo mainitsin, niin yhdistelen vaatteita värien perusteella. Paidan pääntien kanttauksen mukaan lähdin hakemaan housuja ja nämä näytti sopivilta.

 Seuraavaksi lähdin etsimään niihin samoihin housuihin sopivaa toista paitaa. Ja rämän löysin. Tällä kertaa yhdistävä väri on paidan linnussa oleva siipi. Ei kovin iso yhdistävä tekijä, mutta riittävä :)

 Sitten etsin paitaan uuden alaosan.Se oli helppoa, koska tämä on yksi suosikkiseteistäni. Hameen sininen väri on otettu paidan pääntien kanttauksesta ja linnusta. Samaa sinistä löytyy myös leggareista ja esiintyypä niissä vielä samaa pyöreää muotoakin, kuin linnun silmässä.


Ja sitten ihan toisenlaiseen settiin, eli hieman juhlavampaa vaatetta.

 Valkoista ja vaaleanpunaista meillä on kaapit pullollaan, joten valinnanvaraa oli paljon. Ensimmäinen vaate jonka valitsin oli ihana vaaleanpunainen hame. Se kuuluu ehdottomasti suosikkivaatteisiini! Hameen rinnalle valitsin ohuet juhlasukkikset, hopeat juhlakengät, valkoisen paidan ja pitsisen boleron.

Mutta koska juhlavaatteita tulee käytettyä yleensä vain juhlissa, ei niille montaa käyttökertaa kerry. Niinpä mulla on ollut tapana ottaa arkeenkin ripaus juhlaa mukaan. Tuo ylisöpö hame on melko vinhan näköinen, kun sen yhdistää tavallisten sukkisten (tai vaikka legginssien) kanssa ihan perus tennareihin ja verskatakkiin :)

Miten teillä on tapana yhdistellä vaatteita? Kaikki vinkit ovat tervetulleita :)


8 kommenttia:

 1. Jaa, että miten sitä yhdistelee vaatteita? Vähän miten sattuu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli on sallittua ottaa kaapista ensimmäiset vaatteet mitkä käteen osuu ja pukea ne päälle?

   Hyvä...tätä tapaa käytän monasti itseeni :D :D

   Ei vaiskaan...mutta kyllä sitä kieltämättä tulee vähän enempi noiden pikkuihmisten vaatteisiin panostettua, kuin omiin :)

   Poista
 2. Kiitos postauksesta. Ihania settejä olet yhdistellyt! Tyllihame on hurjan kaunis. Oi, miten asun ilme muuttuu yläosaa ja kenkiä vaihtamalla.
  Minunkin tulee enemmän panostettua pikkuihmisten vaatteisiin kuin omiin :) Omat vaatteet ovat aika tylsiä.

  Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :)

   Asun ilme tosiaan muuttuu sellaisesta söpöstä tyttömäisestä vähän raisulimpaan meininkiin, kun vaihtaa tennarit ja verskatakin päälle :)

   Lapset näyttää vaate kun vaate päällä söpöltä. Samaa en voi sanoa itsestäni, joten siinä suurin syy siihen, miksi lasten pukeminen on paljon mukavampaa :D

   Poista
 3. Moikka!
  Hei, lisää tätä. Ostat tosi kivoja vaatteita kirpparilta ja näitä yhdistelyjuttuja olis TOSI kiva lukea!!! Sulla on aika samanlainen maku kuin mulla. Tuo tyllimekon yhdistäminen huppariin oli muuten tosi hauska juttu. Mä taidan kehittää meidän tytölle ensi keväälle jotain vastaavaa. Mahtava idis.

  Eli vakkarilukija iso pyyntö - lisää näitä yhdistelmäjuttuja!!!!
  -Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos sait jonkun vinkin :)

   Kaipa sitä joskus muulloinkin voisi tämmöisen postauksen tehdä...jos sitä vaikka muutamana iltana napsis kuvia seuraavan päivän vaatetuksesta. Ei siis sinänsä vaadi sen kummempaa kuin vaatteiden levittämisen pöydälle ja kameran esiin kaivamisen :)

   Poista
 4. Jos mahdollista niin tee postaus teidän tyttöjen tulevan talven ulkovaatteista asusteineen :-) Olisi tosi kiva nähdä. Ja mahtava juttu jos olet löytänyt mätsäävät väritykset kirpparilta. Itsellä käy usein niin, että ei löydy oikeita värejä jos löytää jotain hyviä ulkovaatteita sopivaaan hintaan :-)Tykkäisin niin kovasti jos ulkovaatteidenkin väritys mätsäisi.

  -Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkovaatteet tälle talvelle on kyllä melko pitkälti hankittu uusina. Vain jokunen takki on löytynyt käytettynä. Ja pipot teen varmaan pitkäti taas itse. Mutta katsotaan...jos joku kiva puku tai vino pino asusteita löytyy kirppikseltä, niin sitten voin moisen postauksen tehdä :)

   Poista