keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Tämän päivän löydöt PikkiSiilistä

Kävin tänään PikkuSiilissä ja mukaani tarttui takki sekä tulevaan kevääseen, että seuraavaan talveen. Jos talvea siis koskaan edes tulee. Ainakaan kahteen vuoteen sitä ei nimittäin ole juurikaan täälläpäin näkynyt...
 
 Lisäksi löysin pikkumiehelle parit housut (punainen on uusi musta!) ja pikkuneidin mekkotankoonkin löytyi uusi juhlamekko ripustettavaksi. Kevättä kohden on tiedossa jo useammatkin juhlat ja mikä parasta, kun mekko on palvellut juhlavaatekäytössä, sen saa ottaa mukaan prinsessaleikkeihin!! 
 
Ja ne prinsessaleikit eivät tästä perheestä muuten ihan hevillä lopu! :D
 
 Name it farkut 86 cm 1,80€

Coccodrillo housut n.92 cm 0,50€
 
 Little rebell-takki n.98 cm 5€

 Lindex mekko 110 cm 3€
Takaata puuttuu YKSI nappi, josta myyjä oli ystävällisesti kirjannut lisätiedon hintalappuun. Napin puuttuminen ei kuitenkaan haittaa, sillä eiköhän tuolta nappilaatikostani löydy sopiva nappi tilalle laitettavaksi :)

Benetton takki 120 cm 6€

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania löytöjä jälleen. Juuri mietin miten saisin yhdistettyä kirpputorilöytöni blogiini muutenkin kuin tuunauksen kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Räpsit vaan kuvia ja lisäät...ei siitä sen hankalampaa tarvitse tehdä :D

   Nimim: eräs sekametelisoppablogin omaava :D :D

   Poista
 2. Kiva kun päivität näin ahkerasti:) Onko sulla nyt oma kirppispöytä? Hyviä löytöjä taas kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan pääsen päivittelemään ahkerasti...mutta toisinaan päivitysväli venyy vähän turhan pitkäksi. Koitan olla stressaamatta asiaa suuntaan taikka toiseen :)
   Haluaisin päivittää 3-4 kertaa viikossa, mutta jos edes kerta viikkoon pääsisi jotakin rustaamaan, niin se olisi kovin kiva :D

   Mulla oli myyntipöytä tovi sitten, mutta juuri tällä hetkellä ei ole :)

   Poista