sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

POMPdeLUX, Zara, H&M ja Lindex: ihanan hempeää ja herkkää

Tällä kertaa on taas luvassa todellisia Löytöjä!

Saavuin PikkuSiiliin juuri silloin, kun siellä rakennettiin uutta loosia, joten pääsin nappaamaan parhaat päältä. Ostoskoriini sukelsi ihanan hempeitä värejä, pitsiä, tylliä, röhvelöä, rusettia...eli kaikkea ihanaa!

Tämän postauksen löydöt ovatkin viimeistä kuvaa luukuun ottamatta kaikki samasta loosista, eli myyjä sai jo heti ensimmäisen 10 minuutin aikana tienattua viikon pöytävuokramaksun + parikymppiä vielä taskuunkin laitettavaksi. Pöytään jäi vielä valtavat määrät siistiä, kaunista ja kohtuuhintaista vaatetta, joten mikäli kaipaat tytölle kuvien kaltaisia vaatteita koossa 98-116 cm, niin suosittelen poikkeamaan PikkuSiilin kautta. Nopeasti! :D

 POMPdeLUX mekko 104 cm 5€

 
 POMPdeLUX shortsit 98 cm 6€

 POMPdeLUX paita 110 cm 6€ (uusi)

 Lindex tunika 110 cm 3€

 Zara mekko 110 cm 5€

Oi että, miten ihana ja suloinen ja kaunis ja ihan lempparini ja ja ja...lapsi kutsui mekkoa rumaksi :O

Kyselen neidin mielipidettä vielä muutaman päivän kuluttua uudestaan ja mikäli se on edelleen sama, niin "mie romahan!!" No, ehkä nyt en sentään, mutta olen kyllä nyt melko ihmeissäni siitä, miten topakat mielipiteet tuolla nuorimmalla neidillä nykyään vaatteidensa suhteen on. 

Kävimme juuri lasten kanssa yhdessä vaateostoksilla, jolloin he saivat kiertää vaateliikkeitä läpi ja valita sieltä hyvin pitkälti ne vaatteet, jotka he itse halusivat. Ja nyt näyttääkin vahvasti siltä, että tuohon "itsemääräämissuuntaan" olemme vahvasti menossa, sillä enää eivät äidin ostamat vaatteet aina miellytä, kuten ennen. 

Hyvähän se on, että lapsilla on vahvat mielipiteet ja he sanovat ne myös ääneen. Mutta kyllä mä kovin mieluusti näkisin tytöillä vielä sellaisia tyttömäisen suloisia, ripmsuja, römpsyjä ja ruusuja päällä, kun he ovat kuitenkin vielä pikkutyttöjä, eivätkä aina vain mustiin pukeutuvia goottiteinejä :D

 H&M legginssit 110 cm 1€

 POMPdeLUX mekko 110 cm 6€

 Lindex housut 110 cm 3€

 H&M bikinit 110-116 cm 2€/setti

 H&M paita 110-116 cm  1,50€

 Lindex paita 110- 116 cm 3€

 H&M legginssit 116 cm 1€

 Lindex tunika 116 cm  3€

 Zara paita 116 cm 2€

Lindex tunika 116 cm 4€

H&M housut 122cm 3€

11 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita vaatteita! Nykyään lasten vaatteista tehdään liian aikuismaisia, mikä on kyllä harmi kyllä niihin kerkeää pukeutua myöhemminkin. Toivottavasti tyttösi muuttaa mieltään tuon mekon kohdalla on nimittäin tosi söpö mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekkin :D
   Ja sitä minäkin totisesti toivon, että lapsi tulee vielä järkiinsä, sillä tuo mekkohan on ehkä suloisin mekko, jonka maa päällään kantaa :)
   Mutta niinhän se menee, että makuasioista ei voi kiistellä. Vai voiko...edes vähän? :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Aivan mieletön, kerrassaan :) :)

   Poista
 3. No nyt on iso määrä söpöyttä :) Kivoja löytöjä.

  VastaaPoista
 4. Oi oi oi ompas melkoinen kasa söpöily vaatteita. Tuollaiset pupu-pompula-housut löytyy meiltäkin, kun eihän niitä ilman voitu mitenkään elää :D

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko siis todeta, että teillä on melko hyvä vaatemaku ;D

   Poista
 5. Heippa.. ihan pakko kysäistä että onko teillä vielä käytössä nuo vaatteet mitä löysit :) olisin nimittäin enemmän kuin kiinnostunut ostamaan teiltä noita ihanuuksia meidän tytöille... sulla erittäin hyvä vaatemaku.. samanlainen kuin itselläni ♥ Mulle voi laittaa myös sähköpostia.. peppis1981@gmail.com. voisin ostaa isomman satsin kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo vaatteet edelleen käytössä ovat, eli eivät ole myynnissä :)

   Poista