tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kuinka monet shortsit lapsi tarvitsee yhden kesän aikana?

En tiedä. Mutta sen tiedän, että ei ainakaan niin monia, kuin mitä olen pikkumiehelle ostanut. Kun eihän sitä aurinkoa koskaan edes näy! Missä on kesä? Ei täällä etelässä ainakaan. Aurinko on viime päivinä ollut siellä samassa paikassa, kuin kamerani akun laturi. Eli piilossa. Mutta koska laturikin suostui vihdoin ja viimein löytymään muutama tunti sitten, niin voisikohan tuo aurinkokin vaivautua raahautumaan piilostansa hieman näkyvämmälle paikalle?
 
Sinänsä sen ei ole niin väliä, sillä eipä se paahtava hellekään mikään ideaali ole. Mutta kyllä mulle silti kelpaisi, jos aurinko nyt edes toisinaan viitsisi näyttäytyä :)

Nämä jääkööt viimeisiksi shortseiksi, jotka pikkumiehelle tänä kesänä ostan. Jottei käy niin, että shortseja on enemmän, kuin niiden käyttökertoja :O

 H&M shortsit 92 cm 1,40€/kpl

H&M takki 128 cm 4,50€
 
H&M paita 1€
 
 Toppi 2€

 Vero Moda paita 2,50€

 Gina Tricot tunika 3,50€

Vero Moda mekko 2€
Ostin joskus viime vuoden puolella tämän saman mekon toisessa värissä ja r a k a s t a n sitä! Ainakin osittain. Tuo yläosa on mielestäni äärimmäisen ruma, mutta alaosa on ihana. Ja onneksi tuon ruman yläosan voi piilottaa niinkin helposti, kuin laittamalla siihen paidan päälle. Ja täten mekosta tulee ihan superihana <3
 
Puuhakirjat 1,50€ ja 3€

Legot 3,95€ ja 4,25€
 
Top Model-kirjat 2,50€/kpl
 
 Superpallot 2€

 Kori 0,10€

 Piparkakkumuotit 1,50€

Sisustushäkki 4€

6 kommenttia:

 1. Olet tehnyt hyviä ja edullisia löytöjä! Vaatteet näyttää kyllä hyvälle, kun olet laittanut ne tuon sovitusnuken päälle..Itselläni kun ei moista sovitusnukkea ole, niin en ole viitsinyt kuvailla ollenkaan blogiini kirppikseltä tehtyjä vaatelöytöjä (olen kyllä yrittänyt kuvata, mutta saan aikuisten vaatteet vain näyttämään muodottomilta säkeiltä :D). Kaunis etenkin tuo Vero Modan valkoinen paita ja siistin näköisiä kyllä nuo muutkin löydöt. Tässä oli kyllä monta sellaista juttua, jotka olisin itsekin voinut kirpparilta kotiuttaa samoilla hinnoin ( shortsit, valkoinen paita, toppi, kori, piparkakkumuotit..). Ja toivotaan, että aurinkokin näyttäytyisi enemmän ja että niitä shortsikelejä alkais tulla enemmän tässä kesän mittaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin jätän omat vaatteeni aina toisinaan kuvaamatta, sillä musta vaate + musta nukke + kameratekniset taitoni = kuva, jossa on musta läntti, joka muistuttaa etäisesti vaatetta sovitusnuken päällä. Ehkä :D
   Olen kovin tykästynyt tuollaisiin pitsipaitoihin. Etenkin kesällä (kun se nyt vihdoin ja viimein tänne saapui!) ne ovat näppäriä, jos ei halua pelkällä topilla kulkea :)

   Poista
 2. Ihania juttuja olet löytänyt tytöillesi, legot, top modelit ja puuhakirjat. Ja tuo sisustushäkki on kans söpö.
  Täälläpäin Suomea aurinko ei ole juurikaan näyttäytynyt, tällä viikolla ollut muutama aurinkoinen päivä muutoin satanut vettä. Uskon kuitenkin että kesä ja aurinko vielä tulee vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä!! Sieltä se kesä tuli. Kovinkaan kauaa se ei taida täällä viipyä, mutta tämäkin on parempi, kuin ei mitään :D

   Poista
 3. Shortsit ovat siitä hyviä, että ne yleensä menevät useamman kesän, ensin vähän pitempinä, sitten lyhyempinä ja vielä kun vaipasta siirtyy alushousuihin. Meillä on menossa jo kolmas kesä samoilla shortseilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin säästänyt pikkumiehelle muutamat shortsit viime vuodelta, sillä ajattelin niiden olevan vielä sopivat. Osa olikin (tänään pojan jalassa on farkkucaprit kokoa 74 cm!!), mutta osa oli jäänyt jo liian nafteiksi vyötäröltä.
   Ja muutamista shortseista luovuin siksi, ettei niille löytynyt kaapista sopivaa yläosaa, sillä vaatemakuni on jossakin määrin muuttunut sitten viime vuoden. Pojalla on muutama t-paita hellepäiviä varten, mutta pääsääntöisesti pikkumies käyttää pikee-paitoja. Enkä oikein osaa niihin yhdistää shortseja, jotka ovat trikoota. Joten viimevuotiset trikooshortsit lähtivät joko yökäyttöön tai "poistokasaan" :)

   Tyttöjen mekkoja tuossa jokin aika sitten kaivellessani huomasin, että kaapista löytyy hellemekot, jotka ostin heille 2012 kesällä. Tuolloin ne olivat polvien alle...ja nyt ne peittävät vielä siinä määrin pepun, että niitä pystyy käyttämään caprien kanssa. Suosikkivaatteet meillä saattaa siis viipyä useamman vuoden, mikäli ne vain passaavat vielä päälle :)

   Poista