perjantai 27. toukokuuta 2011

Dyykkausta ja kirppistelyä

Noniin...nyt on kamerassa uusi muistikortti ja kuvat valmiina blogiin liitettäväksi. Ihan ensimmäisenä kuitenkin haluaisin hehkuttaa löytöä, joka ei ollut kirppikseltä. Mä nimittäin vihdoinkin sain hinnoittelupistoolin <3 Tosin se tuli sikäli nyt vähän "myöhässä", että en enää niin kovaan tahtiin myy kirppiksellä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ja eiköhän tuolle käyttöä löydy. Seuraava pöydänvuokraus varattu PikkuSiilistä elokuulle, joten viimeistään sitten silloin :)

 Hinnoittelupistooli

Kävipä taas niin, että joku naapurustosta oli vienyt pinnatuolinsa roskakatokseen. Ja koska mun pitää kaikki käyttökelpoinen aina pelastaa, niin kävin sen sieltä noukkimassa. Ollaan itseasiassa yhtä tuolia vailla ja tuo kelpaa siihen tarkoitukseen ihan hyvin, kunhan sen ensin tuunaa. Hion ja maalaan ja sitten keksin jotain kivaa. Sain vinkin kontaktimuovin käytöstä ja se taitaa olla aika hyvä idea...se kun on helppoa ja nopeaa :D
 Pinnatuoli (dyykattu)


Ja sitten siihen kirppistelyosioon!

Kävin neljällä eri kirppiksellä saman päivän aikana ja aikaa reissuun kului 2 tuntia. Ei kovin pitkä aika siis, mutta mulla onkin tapana mennä kirppisten käytäviä reippaasti läpi ja pysähtyä vain kun näen jotain kiinnostavaa. Tällä kertaa en merkkaa kaikista vaatteista merkkiä ylös (en muista niitä ulkoota) sillä vaatteet on jo pesussa. Ensimmäisenä kirppiksenä oli vuorossa PikkuSiili.

Lindex velourmekko 86 cm 3€
 Velour on mekossa kyllä melko kovaa, mutta pohdin, josko se pehmenee pesussa ja rummussa? Jos ei, niin tästä mekosta saadaan tuunattu vaikka koiranpennulle kiva lelu :)

 H&M caprit 104 cm 1€

 Sukkikset 110 cm 0,20€

 Minnie-paita 110-116 cm 1,50€

 Koticollarit 140 cm 1,80€

 Neuletakki 152 cm 3€


Seuraavaksi suunnistin KCM:ään:

 Zara paita 3-4v 2,50€

 H&M toppi 1,50€

 Hame 4€

 Kirja 2,50€


Siitä sitten suuntasin KCL:ään:

 Name it huppari 98cm 2,50€

 Elle paita 8v, 2,20€

Lindex paita 134-140 cm 0,50€
 Nuuskamuikkunen 2€, muut muumihahmot 1,20€/kpl

 Herra Hakkarainen 1,50€

 Pehmokäärme 2€

 Kellogg´s peltirasia 1,75€
(uusi)

FB soiva kirja 6€
(uusi, menee kummitytölle lahjaksi. Meidän molemmilla pienillä ollut samanlainen ja kuuluu suosikkileluihin)


Lopuksi vielä Eurokirppis:


 H&M mekko 92 cm 2,50€ 
(mös keskimmäisellä on tämä sama mekko)

 t-paidat 110-116 cm 0,50€/kpl

 t-paidat 110-116 cm 2€/kpl

 Indiska bolero 110-116 cm 1€

 Tuubitoppi 1€

 Kirja 1€

Kernikangas piirustusaluseksi 3€

11 kommenttia:

 1. IHANAA, ETTÄ OLET PALANNUT TAAS PÄIVITTÄMÄÄN BLOGIA!! <3
  Oli jo ikävä näitä löytöjä!

  Wau! Tuo tuolilöytö on tosi huippu. Onneksi ihmiset jättää roskiskatoksiin kamaa niin, että jokumuu tarvitseva/haluava saa siististi vietyä mukanaan omaan kotiinsa. Niitäkin löytyy, että rikkovat tavarat tai heittävät sekaan jotain ruuanjätettä tai muuta, ei kiva :/.
  Itse dyykkaan tosi usein. Itseasiassa aina kun kävelen kerrostalon roskisten ohi, kurkin kaikki läpi :D.
  Yleensä lehtilaatikosta löytyy vähintään uusimmat aikakausilehdet. En atjua kun tilaa nimellään lehtiä kotiinsa ja sitten nakkaa ne roskiin 3 päivää siitä, kun ne on tippunut luukusta sisään! No, parempi mulle :).

  Yksi päivä roskiksesta löytyi 2 pussillista lastenvaatteita! Miksei voi vielä Uffiin tai pelastusarmeijalle tai jonnekin? Miksi viskata puhdasta ja ehjää vaatetta roskiin??! Minusta tosi surullista. Dyykkasin toki pussit itselleni, otin omalle plapselleni käyttöön prinsessatylliunelman + siihen kuuluvat kengät, sukkiksia, yöpaitoja jne, mitä en tarvinnut vein lähetyskirpalle.

  Olen dyykannyt myös metallikeräyksestä tosi usein pantillisia tölkkejä (jotkut on kyllä tosi rikkaita, kun on varaa heittää nuokin vaan jätteeseen!) Itse olen senverran köyhä, että pengon taatusti pantilliset tölkit veke keräysastiasta :D.

  Mistä ostit tuon pistoolin? Mitä maksoi? On varmasti tosi kätevä, itselläni on hankintalistallani sama kapine! :)

  MÄ HALUUN TUON PINKIN KÄÄRMEEN. AIVAN IHANA JA TOSI HALPA! Huippulöytö kyllä :).

  VastaaPoista
 2. Meilläpäin ihmiset jättävät onneksi itselleen tarpeettomat ehjät ja siistit tavarat roskakatokseen siten, että joku voi ne sieltä ottaa käyttöönsä. Tuoli oli jätetty roskisten viereen, eikä tungettu siis roskiksen sisään likaantumaan.

  Lehtiä taloyhtiössämme kierrätetään ahkerasti. Varsinkin Kaksplus, Vauva ja Meidän perhe kiertää useamman asunnon läpi. Myös naistenlehdet vaihtaa kotia useamman kertaa ennen kuin ne päätyvät lehtiroskikseen :)

  Kiva kuulla tylliunelmalöydöstäsi. Hieno homma, etteivät menneet roskiin lopullisesti :D

  Meilläkin on ollut pantillisia viinipulloja lasinkeräys täynnä. Huomasin tämän kertaalleen, kun tyhjennysväli oli lasinkeräyksessä joulunaikaan todella pitkä. Lasinkeräys täyttyi äärimmilleen ja pohdin, mitä teen...meiltä kun sitä lasiroskaa (pilttipurkkeja) tuli kuitenkin josakin määrin. Päätin sitten tyhjätä lasiroskiksesta pantilliset viinipullot ja vein ne kauppaan. Sain niistä euron pari ja jäteastiaan mahtui meidän pilttipurkkimme :D

  Pistoolin tarpeineen (varaneula ja ne "siimat") tilasin Lohikarilta. http://www.lohikari.fi/
  Ostin kaverille kanssa, eli 2 pistoolia, 2 neulaa ja 2 laatikollista siimoja. Hintaa kertyi muistaakseni 46,50€. Postimaksut olivat yli 10€, joten kannattaa tilata kimpassa ;)

  Kärmes onkin oikein kiva. Meillä on sama käärme limenvihreänä jo ennestään :)

  VastaaPoista
 3. Loistavia löytöjä jälleen kerran!

  Tintti

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja hankintoja!

  Minä sain äidiltäni tuon hinnoittelupistoolin, ja se on ihan paras kirppiksellä. Ei tarvitse pelätä että lappuja vaihdeltaisiin tai niitä hukkuisi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos molemmille :)

  Mäkin olen iloinen, että irralliset laput on jatkossa historiaa...tai ainakaan niitä ei pitäisi löytyä niin paljoa :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä hankinta tuo pistooli :) Katselin sitä kanssa... mistä tiesit mitkä varaneulat ja siimat käyvät tuohon perusmalliin? Vai käyvätkö ne kaikki? Kun niitä ei ole nimetty perusmallille tuolla lohikarin sivulla. Muille pistoolimerkeille on kyllä nimetty omansa.

  Kiva että päivitit blogiasi. Alkoi olla jo ikävä kirppislöytöjä :D

  VastaaPoista
 7. Tuohon perusmalliin käy ne Sabren neulat ja siimat. Soitin ja kysyin sitä juurikin siitä syystä, ettei siitä ollut mitään merkintää. Kannattaa huomioida myös se, että hinnat ovat alvittomia, eli hintaan lisätään 23%.

  Kiva kun jaksat seurata blogiani :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva blogi sulla :) Olen aina välillä käynyt kurkkimassa ja nyt liitin itseni lukijaksi.

  VastaaPoista
 9. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :)

  VastaaPoista
 10. Tuo papukaijamekko on muuten joustofroteeta eikä velouria kuten kirjoitit. Joten ei ehkä kannata tehdä siitä koiranlelua vaikkei rummussa pehmenisikään...;)

  VastaaPoista
 11. Joustofrotee, velour...what ever :D Jos se vähän näyttää velourilta, se on sitä *nolostuu* Ihan siis ei ole mulla nuo kangaslaadut hallussa :D

  Mekko pehmeni jo pesussa ja lopukarheus katosi rummussa, eli se tulee käyttöön mekkona, ei koiranleluna :D

  VastaaPoista