tiistai 17. toukokuuta 2011

Ticket is my heaven *sydän*

Olin taas keskustassa asioilla ja poikkesin pikimmilttäni Mollamaijassa. Olen tässä jo jonkinaikaa etsinyt keskimmäiselle takkia kesäksi, mutta ei löydy. Tosin en mä nyt ihan hirmuisesti ole niitä kirppiksiä kerennyt viimeaikoina kiertelemään, joten siinä on melkosen hyvä selitys sille, miksei sopiva takki ole vastaan tullut. Mutta ehkä tämä tästä, kun kesää kiireet joskus helpottaa?! 

Mollamaijasta tarttui mukaan viidet sukkikset, joista keskimmäisellä on melkolailla pulaa. Muutamat sukkikset ovat rikkoontuneet ja loput on jääneet pieniksi. En tiedä tarkalleen monetko sukkikset meiltä löytyy, mutta useampaan kertaan olen joutunut toteamaan, että väreistä on ainakin puutetta. Onneksi tällä reissulla löytyi nimenomaan sitä väriä kaappiin :)

 Sukkikset 1€/kpl

Kotiin päästyäni postilaatikossa odotti paketti. Vihdoinkin! Oli sitä jo hetkinen odoteltukin. Tein siis vähän toisenlaisia kauppoja, kun perinteisesti kirppistellen ja tänään meille kotiutui ihana Ticketin kukkatakki <3 Meillä on tuo sama takki samassa koossa mustavalkoisena, mutta kyllä tuo pinkki on enempi mun mieleeni, vaikkei siinä toisessakaan mitään vikaa ole. 
Kooltansa tuo takki on 80 cm, mutta niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, se menee jopa keskimmäiselle, jonka vaatekoko on 98 cm. Kuopukselle (vaatekoko 86 cm ja hälle takki ostettiin) se on vielä liian iso. Melko värikkäät kokomerkinnät siis Ticketillä :D
Myyjä oli laittanut pakettiin mukaan ihanat Gymboreen lapaset. Kysyn vaan, että missä noita kehtaa käyttää? On meinaan niin söpöt, ettei niitä kyllä ainakaan hiekkalaatikolle panna päälle. Eikä kauppareissulle, eikä lattialla istuessaan...oiskohan nuo kätevät nukkumaanmennnessä? ;)

 Ticket to heaven takki 80 cm 15€

Gymboree lapaset kaupanpäälle

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia. Sukkiksia tarvittais meillekin lisää "oikean" värisinä, että sointuis sukkikset ja paita yhteen. Ihana tuo Ticket to Heavenin takki!

    Tintti

    VastaaPoista