keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Leikkimökin sisustusta ja prinsessaunelmaa

Tänään oli ihan sikakuuma päivä, joten mikä parempaa kuin tehdä kirppiskierros viileässä kirppiksesä. Tai kahdessa :D
 
Ensin suuntasn PikkuSiiliin, jossa oli juuri meille passeli pöytä...eli vaatetta 2-4v tytölle. Ja kun vaatteet olivat ihan kohtuuhintaisia ja äärimmäisen siistejä, niin ostin kaikki meille sopivat, jotka miellytti silmää. Tai ainakin melkein. Jätin nimittäin ostamatta aivan I H A N A N Burberryn takin, jota hipelöin melko pitkään. Se oli todella nätti. Mutta se hinta. 25€ on vähän tyyris hinta tavallisesta kesätakista. Jos se olisi ollut "merkitön" ja täten huomattavasti edullisempi, olisin ostanut sen välittömästi. Olisin myös ostanut sen, mikäli takkeja olisi ollut 2, jotta olisin saanut molemmille pikkutytöille samanlaiset, tai ainakin samantyyliset. Tällöin en olisi enää voinut vastustaa, vaikka loppusummaksi olisi tuolloin tullut 50€. Mutta ei ollut. Joten takki jäi odottamaan jotakuta muuta ostajaa :) 
 
Mukaan sen sijaan tarttui söpö naulakko. Se on ihan täydellinen tyttöjen leikkimkkiin. Se leikkimökki tosin ei ole vielä valmis. Tottapuhuakseni sen valmistusta ei ole oikeastaan edes vielä aloitettu. Paitsi melkein. Mulla on pihalla 14 metriä kakkoskolosta, josta homma alkaa. Ei sillä pitkälle pääse, mutta siitä se lähtee. Ja kun mökki joskus (viimeistään ensi kesänä) valmistuu, on mulla mökkiin laitettava naulakko valmiina.

Löysin keskimmäiselle ihanan "prinsessamekon" prinessaleikkeihin. Tai oikeastaan löysin sen jo viimeksi, mutta jätin mekon ostamatta kosoa siinä oli tahra. Pienen pieni, noin nuppineulan kokoinen tahra rinnuksessa, mutta tahra mikä tahra. Ei ehkä haittaa lasten leikkejä, mutta mun silmääni haittaa. Tällä kertaa kuitenkin ostin sen, koska mekko oli puoleen hintaan. Ajattelin laittaa mekkoon jonkun kukkakoristeen, ati ommella vaikka pari vaaleanpunaista nappia koristeeksi tahrakohdan päälle. Naulakko 3€
(leikkimökkiin jonka meinaan rakentaa, kun ehdin)

 H&M caprit 110 cm 2€

 M.O.S mekko 104-110 cm 1,50€
(tässä se tahramekko)

 H&M housut 116 cm 3,50€

 Zalekua paita 116 cm3€


Kun PikkuSiili oli koluttu läpi, ajattelin poiketa pikapikaa myös KCM:ään. Ja hyvä niin. Löysin lisää likoille isompaa kokoa ja esikoisen kaappiinkin uutta. Ja mikä myös aivan loistavaa, löysin prinsessamekon tahran päälle täydellisen kukan! Se oli kiinni laukussa, mutta hakaneulalla...eli irrotettavissa ja siirrettävissä mekkoon. Jei!

Lisäksi löytyi ihan sikahalpaa Meandia ja bolero. Bolerojen kohdalla olen tehnyt itselleni saman lupauksen, kuin ulkovaatteiden kohdalla. Jos löydän siistin ja kohtuuhintaisen, ostan sen pois välittömästi. Tyttöjen kanssa on niin miljoona kertaa tarvittu boleroita ja ne on suhteessa melko arvokkaita uutena. Joten niitä kannattaa ostaa varatsoon, jos niihin kirppiksellä törmää :)

Itselleni löysin vihreän "lepakkohihaisen" tunikan ja lapsille muutaman kirjan. Pienille löytyi myös ihan uusia Muumilehtiä ja prinsessalehti. Ovat tosin vuodelta 1 tai 2, mutta eikai sen niin väliä :D


 Laukku 1€
(prinsessarmekon tahran päälle, jos tahra ei lähde pesussa)

 Me&I tunika 98-104 cm 3€

H&M paita 110 cm 0,50€
(kotona huomasin, että paita on ollut auringonpaahteessa narukuivauksessa ja haalistanut paitaa takaata. Mutta ehkä tämä pihapaitana menee)

 H&M housut 104 cm 1,25€

 KappAhl bolero 110-116 cm 1€

 H&M farkut 140 cm 3€

 Zara paita 140 cm 1,10€

 Lil Missy paita n. 146 cm 1€

 H&M toppi 146 cm 0,50€

M.O.S paita 140-146 cm 1,20€

 Me&I farkut 146-152 cm 2€

 Gina Tricot tunika 4€

 Kirjat 1€ ja 1,50€

Uudet lehdet 1€/kpl

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin blogisi vasta ja tämä on tosi hauska! Vähän oon kyllä kade, miten onnistutkin tekemään loistavia löytöjä, esim. kirjojen osalta. Hetken kesti ennen kuin tajusin mitä KCL ja KCM tarkoittavat... en ole siis ihan vielä täysiverinen kirppisasiantuntija :) Kiitos kuitenkin kaikista vinkeistä, kuvista ja löydöistä. Näistä on oikeasti apua kun suunnittelee omia ostos/myyntireissuja! R

    VastaaPoista
  2. Kiva että pidät blogistani ja tervetuloa mukaan seuraamaan kirppistelyn ihmeellistä maailmaa :)

    KCL ja KCM ovat tosiaankin lyhenteet kahdesta isosta Turussa sijaitsevasta kirppiksestä. Kirppis-Center Länsikeskus on sanana niin pitkä, että olen sen tosiaan sitten lyhentänyt muotoon KCL.

    On aina ihan mielettömän kiva kuulla, jos joku on saanut vinkkejä blogistani. Jaettu ilo on paras ilo :D

    VastaaPoista