tiistai 21. kesäkuuta 2011

Lukijan pyynnöstä: Kirppiskierros Salossa

Muutama postaus taaksepäin joku blogini lukija oli jättänyt kommentin, jossa hän pyysi piipahtamaan Salon kirppiksillä. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Ja nyt on siis muutama Salon kirppis kierretty läpi :D

Alkuun suuntasin Salon Seudun Suurkirppikselle ja yllätyin melkoisesti. Se oli iso. Siis oikeasti iso. Olin jotenkin ajatellut, että koska Salo ei ole kovinkaan iso paikkakunta, ei siellä voi olla kovinkaan isoja kirppiksiä. Olin väärässä. Suurkirppiksellä oli ihan mielettömät määrät looseja. Luultavasti about sama määrä, kuin mitä Turun KCM:ässä, joka siis niinikään on iso kirppis.

Vaikea kuvitella, että kukaan ihan tyhjin käsin lähtee tuolta kirppiksestä ulos, sillä tuli tosiaan sellainen olo, että siellä on kyllä jokaiselle jotakin. Kiprpis oli isossa hallissa, joten se oli hyvin hallimaisen harmaa ja vähän sotkuisen oloinen. Mutta ihan siistiä tavaraa siellä silti oli pääsääntöisesti myynnissä. Hintataso oli aikalailla sama, kuin mitä Turussakin on.  Suurkirppis oli siis ehdottomasti kokeilun arvoinen paikka, vaikka oma saaliini ei tällä kertaa ihan järettömän suureksi kasvanut :)


 Kirja 3€

 Kirja 4€

 Kirja 4€
(paksu, useamman sadun satukirja)

 Kirja 1€

Valokuvakehykset projektiini 1€/kpl
(neliönmalliset kehykset vielä uupui, mutta nyt ne löytyi!)


Seuraavaksi suuntasimme Radiokirppikselle, mutta matkanvarrella olikin pari muutakin kirppistä (Frida ja Kirppisbasaari), joista toiseen päätin poiketa. Kirppisbasaarista en löytänyt mitään, joten se oli hukkareissu. Mutta tulipahan käytyä :D 
Kirppisbasaarissa oli kaikkea sellaista, jota minä en tarvitse, eli vähän vanhemmannäköisiä astioita sekä koriste-esineitä ja melko paljon huonekaluja. En ollut siis sen kirppiksen kohdetyhmää lainkaan.


Matka jatkui siitä sitten sinne Radiokirppikselle, joka sekin oli SUURI! Siis kaksi isoa kirppistä pienellä paikkakunnalla. Ohhoh. Aikamoista, mutta siis vain positiivisessa mielessä :D 

Ihan alkuun ajattelin, että yäk, ei ollenkaan kätevää. Kirppiksellä ei ollut perinteisiä looseja rivissä, vaan loosit olivat enempi sellaisia ihka oikeita looseja, eli syvennyksiä käytävän molemmin puolin. Ajattelin, että jopas on hankalaa, kun ei voi vaan paahtaa eteenpäin ja pysähtyä kun näkee jotain kivaa, kun pitää jokaisen loosin kohdalle jäädä vähän enempi kuikuilemaan. Ja jos siellä loosissa sattuu olemaan joku ihminen "sisällä", ei sinne näe enää kunnolla käytävältä. 
Mutta hetken asiaa mutustellessani löysin asiasta valoisammankin puolin. Oikeastaan ne loosit olikin melko kivoja. Kun löysin kivan loosin, sain mennä tonkimaan sinne ihan rauhassa ilman, että seisoin keskellä käytävää kenenkään tiellä. Rattaiden kanssa olisi saattanut käydä vähän ahtaaksi(?) mutta korin kanssa sinne loosiin mahtui oikein kivasti tonkimaan :)

Hintatasoltaan tämäkin kirppis oli samaa luokkaa, kuin mitä Turussa. Siisteystasosta tämä kirppis saa plussaa. Kirppis oli oikein siisti ja viihtyisä. Jos omia tavaroita olisin myymässä, valitsisin tämän kirppiksen myyntipaikakseni. Kirppiksen perällä oli 2 pientä huonetta joista toisessa oli myynnissä pojille söpöä vaaleansinistä ja toisessa oli myynnissä tytöille söpöä vaaleanpunaista. Mä rakastuin siihen tyttöjen huoneeseen ikihyviksi! Se oli niin ihana, suloinen ja hellyyttävä, ettei ole tosikaan. 
Se huone oli maalaisromantiikan multihuipentuma ja mä olisin voinut ostaa koko huoneen tyhjäksi meidän tytöille <3 Ainoa vaan, että sopivia kokoja ei löytynyt siinä ajassa kun huonetta kävin läpi...mulla oli tuossa vaiheessa jo melko kiirus, joten hirmuisesti en ehtinyt huonetta koluamaan. Mutta ehkä joku toinen kerta sitten paremmalla ajalla :)

 H&M hame 92 cm 2€

 H&M paita 110 cm 2€

 Hello Kitty huppari 134 cm 3€

 FB-little people aidat ja heppa (+ muu krääsä, joka menee heti kiertoon) 2,50€

 Kirja 2€

Kirja 2€

Jotta semmonen kierros tälläkertaa :D

2 kommenttia:

  1. =) Olipas kivan näin Salolaisena kuulla "ulkopaikkakuntalaisen" kommentteja. Itse olen pari kertaa käynyt Turun kirppiksillä, mutta muutoin aina täällä. Tosiaan on erityisen kivaa että näin(kin) pienehköllä kaupungilla on monta kivaa kirppistä. Tiedän useita jotka kauempaakin käyvät täällä ja/tai pitävät omaa pöytää. Itse olen molemmilla pöytää pitänyt, viimeksi juuri tuolla radiokirpulla. Se on siitä "hassu" paikka että monet pitävät vain sen 6päivää, eli tavaran vaihtuvuus on tosi suurta. Siellä on myös ilmainen vessa mikä on aina bonusta =)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa että joku Salolainen bongasi postaukseni :)

    Siskoa pyysin mukaan, mutta ei lähtenyt. 5 minuutin kuluttua hän oli tullut katumapäälle, mutta olin jo saanut muuta seuraa. Ajattelin, että tehdään systerin kanssa Saloon joku kesäviikonloppu reissu, sillä Radiokirppikseltä löytyy ihan varmasti hällekin jotain päällepantavaa, sillä siellä oli ihan huimasti vaatteita myynnissä :)

    VastaaPoista