torstai 29. syyskuuta 2011

Kirjoja ja lyhtytunnelmaa

Jokunen päivä sitten kävin pikapikaa PikkuSiilissä ja samalla poikkesin myös KCM:ään. Muutama vaate tarttui matkaan mukaan ja pari uutta kirjaa iltasaduiksi lapsille. Kokeilin sitä kirjastosta lainaamista, mutta ei se oikein ole mun juttuni...mulla menee viimetippaan se palautus ja siitä aiheutuu kova stressi, joten kirppiskirjat on mun mielestäni edelleen POP :D

Meillä on kaksi vessaa, mutta vain yksi koroke, joten toisen korokkeen löytyminen oli kiva juttu. Varsinkin kun se on samaa sarjaa ja väriä potan ja supistajan kanssa. 

Kotiin löytyi myös 2 kaunista lyhtyä, jotka päätyivät saunaan tuomaan pientä tunnelmavalaistusta :)

PikkuSiili

 H&M paita 86 cm 1,50€

 Gymboree housut 2T 6€

 H&M mekko 104 cm 1,50€

 Kirjat 2,50€/kpl


KCM

 Hello Kitty yökkäri noin 104 cm 3€

 Hanskaat 1,50€

 Only paita 2€
(salaman vuoksi näyttää kulahtaneelta, ei ole sitä livenä)

 Kirja 2€

 Baby Björn korokejakkara 2€

Lyhdyt 4€/kpl

4 kommenttia:

 1. Noi lyhdyt sopisivat kyllä meidänkin kotiin =)

  VastaaPoista
 2. Aaaw! Nuo onlyn paidat on aivan sairaan ihania! <3 iteltäni löytyy monessa värissä ja jatkuvasti niitä etin lisää :)) Ja muitakin kivoja löytöjä taasen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanata ihanata, tätä blogia rupeen seuraamaan ihan ehdottomasti. Itellä tytöt 2003, 2009 ja 2010 =) ja itsekin melkoinen lastenvaatteiden ostoholisti, varsinkin kirppareilta tulee osteltua.

  VastaaPoista
 4. Anna: Ne sopii meillä itseasiassa kahteen paikkaan, mutta päädyin laittamaan ne pitkällisen harkinnan jälkeen saunaan :)

  5ara: Mulla ei kovinkaan montaa Onlyn paikaa ole, mutta tästä mallista pidin. Mulla on toinenkin, vähän tummempi...mutta en kyllä muisat onko sekin Onlyn...saattaa olla :)

  Hopeless: Tervetuloa vaan seurailemaan :) Ja kirppikset on POP :D

  VastaaPoista