torstai 22. syyskuuta 2011

Pukinkonttiin vol 1

Se ois siten ikäänkuin Joulu! Ei ehkä ihan vielä, mutta melko pian kuitenkin. Joten on aika aloittaa joululahjojen ostaminen :) Pukinkonttiin löytyi 8 kirjaa, eli melko kiva kirjasaalis tälle päivälle. 
 
Lisäksi löysin muutaman peltipurkin varsin edukkaasti, mikä on sikäli oikein kiva juttu, koska niille on kovasti tarvetta. Kellogsin purkkiin meinaan laittaa muroja ja lakupekka-purkkiin säilön todennäköisesti keksejä. 


Kirpputori Minimani:

Joku ehkä arvostaa, mutta minä en. Siellä soi tänään live-musiikki, eikä se oikein kolahtanut. Ehkä 50v + ikäiset olivat sitä mieltä, että se luritus oli ihanaa, mutta mä olisin ennemmin kyllä kierrellyt kirppistä hiljaisuudessa. Onneksi ei ollut nukkuvaa lasta mukana, sillä siinä metelissä ei kyllä olisi yksikään lapsi nukkunut. Tämä on nyt ehkä jopa vähän ikävä kommentti, mutten voi sille mitään, että kävi kassahenkilökuntaa vähän "sääliksi". He kun joutuvat kuuntelemaan luritusta koko päivän?!
Mutta hyviä kirjalöytöjä sieltä tänään teki, eli ei ollut turha reissu :)

 Lindex paita 110 cm 1,50€

 Kirjat 1,50€/kpl

 Kirjat 2€/kpl

 Kirjat 2€/kpl

 Peltipurkki 1€

 Pokaali 2€
(älkää kysykö :D :D :D Mutta ei, tämä ei jää meille, vaan menee erääseen hupijuttuun :) )


Lastentarvikekirppis Mollamaija:

Oli keskustaan asiaa, joten ajattelin poiketa samalla Mollamaijassa. Ihan superhyvänä muutoksena siellä oli pitkä ulkovaaterekki. Meille ei sieltä mitään löytynyt, mutta nyt niitä ulkovaatteita oli helppo käydä läpi :) 
Vaatteiden hintataso oli siellä edelleen melko kallis, enkä löytänyt sieltä meille mitään. Erään takin kohdalla mietin muutamaan otteeseen että ostaakko, vaiko eikö ostaa ja päätin sitten jättää ostamatta.

 Kirja 2€


Kirppis Center Länsikeskus:

Yksi loosi jäi mieleen...oli hyväkuntoista ja edullista poikien vaatetta...harmi, kun mulla ei ollut niille käyttöä :) En tiedä löytyykö käyttöä sisustuskirjallekaan, mutta katsotaan, katsotaan :)

 Kirja 2,40€

 Kirja 1,50€

Peltipurkki 1€

2 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt :).
  Mihin sä säilöt jo syyskuulla ostetut joululahjat? Meillä on esikoinen niin utelias, että komppaa kaikki paikat kotona. En vielä ole keksinyt, minne piilottaisin mahdolliset tulevat joululahjat. Kylmää tilaa olisi, mutta vie nyt hei kellariin joululahjoja, ei oikein ota tulta alleen tuo idea :(.
  Mutta siis mihin kummaan te säilötte joululahjat lapsilta piiloon? :O Mikä semmoinen lämmin paikka kotona voi olla? Lukollinenkin sen kun tarvisi olla...

  VastaaPoista
 2. Joululahjat säilön vaatehuoneessa. Nuo meidän pienimmät on vielä niin pieniä, etteivät he pääse sinne ylähyllyille, eikä vanhinkaan koe tarvetta hyllyjä tutkiskella. Ja vaikka hakisi tuolinkin, niin ei taida likka ylähyllyille ylettyä :)

  Voisin vaikka postata vaatehuoneesta kuvat, niin näet miten se on meillä järkättty siten, että vaatteet, tavarat ja myös tosiaan ne joululahjat saa katseilta piiloon :)

  VastaaPoista