maanantai 14. marraskuuta 2011

Riihimäki calling!

Pääsin taas kirppistelemään vähän pidemmän matkan päähän ja kivaa oli, kuten aina.

Sinänsä nyt kävi kyllä vähän huono tuuri, sillä vain viikko ennen reissuani Riihimäelle, oli siellä lopettanut jokin iso kirpputori toimintansa ja nyt olis siis tyydyttävä pienempään kirppikseen. Joskin mulle riitti kyllä hyvin tämäkin kirppis, jossa kävin, eli ei haitannut yhtään, ettei sitä isompaa enää ollut.

En tunne Riihimäkeä, joten en osaa sanoa millä suunnalla olin. Kirppiksen nimi oli Kimara Kirppis...ehkä se on teistä jollekulle tuttu?

Kirppis oli sellainen perinteinen hallikirppis, eli sinänsä se ei viihtyvyydellä loistanut. Mutta koska sinne mennään kirppistelemään, eikä sen kummemmin viihtymään, siellä kyllä kirppisteli ihan mielellään. Turun seudun kirppiksiin verrattuna se oli keskikokoinen, eli vastasi kooltaan lähinnä Linkki-kirppistä. Hintataso siellä oli aikalailla sama, kuinTurun seudulla, eli joukosta löytyi sekä halpaa, että sitten vähän kalliimpaa hinnoittelua.

Käytävät siellä oli vähän ahtaammat, mutta kyllä sielläkin kulki. Kärryissä istuva lapsi hieman hidasti liikkumista eteenpäin, sillä pienet ja vikkelät sormet ehtivät nappaamaan tavaran jos toisenkin, kun ne olivat niin lähellä :)


Hello Kitty lapset 86 cm 1,50€
(uudet, kummitytön pukinkonttiin)

Paita n.140 cm 2€

Paita n. 140 cm 3€

Paita n.140 cm 3€

Nalle Puh ja Rasmus Nalle kirjat 1€
Muumikirja 2€
(osa pukinkonttiin)

Maatilan eläimet 1,50€
(pukinkonttiin)

Models-kirja 2,90€

Pieni, nukkekotikokoinen kori 1€
(pukinkonttiin)

Nukkekotikokoiset lipastot 3€ ja 3,50€
(pukinkonttiin)


Riihimäeltä löytyi eräs aivan supersöpö kahvila-putiikki. Mikäli joskus liikutte Rihimäellä-päin, kannattaa ihan ehdottomasti käydä täällä: Pompoti.

Hyvää palvelua ja kaikkea aivan superihanaa myynnissä. Ja loistavasti huomioitu myös ne perheen pienimmät :)
2 kommenttia:

  1. juppalantori kirppis suljettiin reilu 2vkkoa sitten :/ jännä homma siellä oli iha kivaa tavaraa&halpaakin..käytiin usein siellä oli aika yllätys kun olikin tyhjänä siitä ei lukenut missään että se lopetetaan oliskohan ajan puute tullut..

    VastaaPoista
  2. Harmi tosiaan, että se lopetettiin. Kun olen tosiaan kuullut, että siellä oli kiva käydä.

    Mutta tuo Kimara Kirppiskin oli ihan kiva ja ymmärtääkseni suunnilleen samala seudulla? Joten onneksi Riihimäki ei sentään ihan ilman kirppistä jäänyt :)

    VastaaPoista