tiistai 31. tammikuuta 2012

Chef diettaa: tammikuun päätös (ja arvonnasta muutama sana)

Johannan tytölle löytyi muutama päivä sitten söpö vaate, jonka vein eilen postiin. Muutaman päivän päästä voin siis julkaista vaatteesta kuvan teillekin :)

Ja sitten tuohon diettaamisosioon...

Tammikuu on nyt päätöksessään ja tammikuulle olin asettanut tavoitteeksi painaa 71,5 kg kuun loppuun mennessä. Tuon painon saavutin jo jokunen tovi sitten, joten päätin kiristää tavoitetta. Uudeksi tavoitteeksi asetin alunperin helmikuun tavoitteen, joka oli 69,9 kg, joka tarkoittaisi samalla 5 kg pudotusta tämän vuoden puolella.

Tänään oli sitten aika käydä vaa-alla ja tulos miellytti kovasti. 69,7 kg, eli tavoite saavutettu ja ylitettykin 200 grammalla. Tammikuussa pienennyin siis 5,2 kilon verran :)

Nyt pitäisi sitten keksiä uusi tavoite helmikuulle. Seuraava välitavoitteeni on painaa 68 kiloa (maaliksuun tavoite), mutta koska sinne on matkaa enää vain 1,7 kiloa, tuntuu se liian löysältä tavoitteelta. Toisaalta sitten taas sitä seuraava tavoitteeni on normaalipaino, eli 66,4 kg (huhtikuun tavoite) jonne matkaa on 3,3 kg ja se voi puolestaan tehdä vähän jo tiukkaa. Pohdin kuitenkin asiaa nyt niin, että 4 viikkoa on elämässä varsin lyhyt aika. Jos sen aikaa jaksaisin vielä tiristää tiukkaa linjaa, niin olisihan se aika huima palkinto, jos olisin helmikuun lopussa normaalipainoinen. Se olisi ihan mielettömän upeaa!

Ahneella on ehkä paskainen loppu, mutta yritetään. Helmikuun lopussa tavoitteeni on painaa 66,4 kg ja olla siten normaalipainoinen. Saas nähdä, kuinka ämmän käy :D

2 kommenttia:

 1. Hienoa painonpudotusta :) Mulla tavoitteena oli alunperin 70kg (alkupaino 93kg). Pari vuotta meni niin paino olikin, hups, 63kg :D Sitten aloinkin jo huolestua että mites se näin nokkelaan tippuu... (Tietyllä luonteella saa paniikin mistä vain, voi mun perhettäni joka mua joutuu kestämään). Kyllä mä sit joulunaikaan huomasin että se paino myös nousee ihan haipakkaa kun oikein "panostaa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Siskoni pudotti vuodessa 30 kg, mutta musta ei taida olla ihan samaan. Mutta jos kesään mennessä sais pois sen 23 kg, niin kovin tyytyväinen olisin :D

   Myös mä otin jouluna plussaa, mutta nyt siis taas ollaan miinuslinjalla :D

   Poista