keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Arvonnan voittaja on selvillä!

Ja arvonnan voitti seuraava kommentti:

Mamatsu
Kaksi arpaa! Minäkin tykkään kirppistellä, ja selaan näitä sun löytöjäs usein. Meillä esikko hujahti pituutta, joten ehkä hänelle. 146/152 senttinen, ja 10v, kohta 11. Ei tykkää teinivaatteista. Ihana tälläinen arvonta.

Onnea voittajalle! Keskimmäinen heräsi pikapäiväuniltaan ja auttoi äitiä arvonnassa. Pyysin tyttöä nostamaan sellaisen lapun, jonka toive on helppo toteuttaa, mutta kyllä mun nyt on sanottava, ettei tuo lapsi tehtyn kyllä työtä käskettyä.

Siis APUA!! :D :D :D

Mamatsun blogi paljastaa, että esikoinen on tyttö. Se kun hieman jäi tuosta viestistä epäselväksi ;) Ja koko on sitten tosiaan se 146/152 eli tähän asti kaikki on ok, olen vielä kärryillä. Mutta sitten...Mamatsun esikoinen ei tykkää teinivaatteista. Ei mulla muuta kysyttävää ole, kuin että mikä on teinivaate? :D

Jos sentyyliset vaatteet kelpaa mitä olen omalle esikoiselleni ostanut, niin nou hätä, sitten mä pärjään. Mutta jos ne on niitä vaatteita mitkä on nou-nou, niin sitten mä kyllä tartten vähän apua. Vaatekoko itsessään ei ole sieltä helpoimmasta päästä, eli ihan joka reissu ei tuota kokoa tule vastaan. Mutta eiköhän etsivä niitä kuitenkin löydä :)

En nyt suoralta kädeltä uskalla luvata seuraavan kirppisreissun ajankohtaa, mutta koitan ehtiä loppuviikosta piipahtamaan kirppiksillä. Ensi viikolla sitten viimeistään :)

Paatko Mamatsu sähköpostitse yhteystietosi, jotta saadaan paketti sitten aikoinaan perille :) 
chefshoppaa @ gmail.com


4 kommenttia:

 1. Onnea Mamatsulle arvonnan voitosta! Onneksi saat kuitenkin koettaa löytää tytön vaatetta, vastaavanikäiselle pojalle olisi ollut vieläkin hankalampaa löytää!

  VastaaPoista
 2. Pakko olla kyllä samaa mieltä. En tosin oel poikien vaatteita tuossa koossa etsinyt, mutta eipä tosiaan ihan heti tule mieleen että niitä hirmuisesti olisi vahingossakaan vastaan tullut. Taitavat olla melkolailla kiven alla :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Mamatsulle :) Jäädään jännään mitä Chef kirppis-taikurina löytää palkinnoks :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 4. Jep, jännää tosiaan...jännittää niin pirusti :D On se niin eri asia ostaa jollekulle muulle, vieläpä ihan tuntemattomalle. Mutta eiköhän sieltä jotakin kivaa löydy :)

  VastaaPoista