torstai 10. toukokuuta 2012

Penninvenytysprojekti osa 2

9 kauppakäyntiä pitäisi naputtaa koneelle...arvatkaa jaksanko? Ja mun on ehkä nyt pakko myöntää semmoinen pieni juttu, että yksi kuitti on kateissa. Miten tässä aina käy näin? :D :D

Koska rustattavaa on PAAAALJON, teen tiivistelmän. Mulla ei ole kaikista satseista kuvaa, kun olen niin kiiruusti nakannut kamat jääkaappiin, mutta niistä mistä on, paan könttäsumman. Muut kuitit ynnään vain numeroina ja rustaan muutaman sanan sisällöstä.

 8,77€

30,46€

Valintatalo 20,23€ 
*lihat 11,96€, loput herkkuja

S-Market 17,90€
*herkut 3,12€

S-Market 8,10€
*kukkia ja herkkuja

S-Market 11,32€
* herkut 6,03€, puhdistusaineet 2,69€

Prisma 13,02€
* herkut 1,63€

S-Market 19,17€
*talouspaperi 2,10€, lelut 3,95€, herkut 0,88€

Kadonneessa kuitissa on dödö, suklaapatukka ja limppari...loppusumma lienee siis noin 6 euroa.

Toukokuussa yhteensä:
209,88€

Eli pitäisi ikäänkuin vähän järkeistää näitä ostamisia, jos meinaan pitää budjetin kurissa. Herkkuja PITÄÄ vähentää...ja kaupassakäyntiä noin niinkuin muutoinkin. Ei siellä vissiin joka päivä tarvitsisi ravata jos vähän miettisi mitä safkaa tekee muutaman lähipäivän aikana.

Huomenna ajattelin käydä ostamassa viikonlopun tarpeet...lähinnä jotain kakkujuttuja, kun on tuo äitienpäivä tuloillaan. Osa tarpeista on jo hankittuna, mutta jokunen vielä puuttuu.

Kovin hyvin ei mene, mutta meinaan pysyä silti budjetissa. Kaapissa on kuitenkin yhtä sun toista, joten kunhan sinne tekee vähän täydennystä, pärjätään melko pitkälle.

4 kommenttia:

 1. Vappumenot sotki mun oman budjettilaskennan enkä jaksanut (vielä) aloittaa alusta. Paha kun on tuo kesäkausi juuri alkamassa! Tuuhan sitten kertoilemaan budjettitilannetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se budjetti meni niin pahasti yli, etten kehtaa edes ääneen myöntää. Ja itseasiassa lopetin laskemisenkin josakin kohtaa, jotta en edes tiedä lopullista summaa.

   Ehkäpä joku toinen kerta sitten kokeilen taas uudelleen :D

   Poista
 2. Onko tämä blogi vielä toiminnassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vielä toiminnassa. On vaan ollut tosiaan nyt vähän kiirusta ja teknisiä ongelmia (piuha(t) hukassa, kone tiltissä) jotta en ole postauksia päässyt tekemään :)

   Poista