tiistai 19. kesäkuuta 2012

Yllätys!

Tiukasti salassapidetty yllätykseni oli reissu Tallinaan ihan kahdestaan mieheni kanssa. Kyllä oli hankalaa salata kaikki, mutta onnistuin ihan viimemetreille saakka. Miehelleni olin kertonut, että tehdään jotakin kivaa hääpäivämme kunniaksi, mutta sen tarkemmin en ollut asiaa selventänyt.

Sumplittavaa oli paljon. Piti käydä passikuvilla, hankkia passi, käydä matkatoimistossa varaamassa matka, hotelliaamupala ja kylpylä, piti soittaa Tallinaan ja varata ravintolasta pöytä, karttojakin piti hankkia mukaan, jottei pahasti eksytä. Ja sitten ei muuta, kuin reissuun :)


Kuohuvaa laivalla <3



 Tallinnan satamassa



Matkalla hotellille



 Söpö lintunen



Vanhakaupunki







 Olevisten kirkko

 


Näköala kirkon tornista
 







Ihana kahvila vanhassakaupungissa
 



 Vanhakaupunki


Ortodoksinen Tallinnan Pyhän piispa Nikolauksen kirkko
 



Vanhakaupunki
 


 Katolinen Peeter-Pauli kirik



Vanhakaupunki







Raatihuoneentori
 






Vanhakaupunki
 


Tallinnan satama kotiinlähdön aikaan



Sateista huolimatta reissu oli onnistunut ja kiva :)


6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Taisi olla oikein ihana matka. Mä en unohda meidän matkaa Krakovaan koskaan...se oli niin täynä tunteita ja niiden pukauksia. Siellä tajusin kuka olen ja mitä haluan.
    Näitä yhteisiä matkoja pitää kyllä muistaa tehdä aina välillä. Eikä tarvitse tosiaan mennä kauas kun läheltä löytyy upeita paikkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matka oli kyllä todella kiva. Ja sai aikaan sen, että reissukärpänewn puraisi. Ei nyt ehkä ihan niin kovaa että heti pitäisi uudelleen päästä, mutta ehkä edes kerran vuodessa :)

      Poista
  2. Onkohan Tallinnassa (lastenvaate) itsepalvelukirppareita? Tukholmasta löysin vaan sellaisia second hand kauppoja, mutta en loossillisia kirppuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa yhtään sanoa, mutta kyllä luulisin että on. Me oltiin vain tuolla vanhassa kaupungissa, eli ei kierrelty sitä "oikeaa Tallinnaa" lainkaan. Ensi kerralla haluan kyllä myös sinne.

      Poista
  3. Oi vau! ...Mä en ikinä osaa pitää yllätyksiä salassa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikeaa oli, mutta toisaalta se oli hirmu kivaa ja kutkuttavaa :D

      Poista