tiistai 10. heinäkuuta 2012

Muumimuki

Minä, kovaan ääneen Muumimukeja vastaan sotinut ihminen ostin kirppikseltä Muumimukin! 

Tottapuhuakseni käänsin Muumimikien suhteen kelkkani suuntaa jo jokunen tovi sitten, mutta en kyllä vieläkään tätä Muumimikibuumia ihan purematta niele.

Saimme 1,5v sitten joululahjaksi Muumimuki-seikkailun, josta kaikki lähti. Alkuun suunnittelin pudottavani mukin "vahingossa", koska en voi A) sietää eriparimukeja ja B) etenkään Muumimukeja. Mutta koska lahjan antaja on kuitenkin tärkeä, en voinut mukille mitään vahinkoa tahallani aiheuttaa.

Muki oli alkuun kaapissa, kunnes se joku päivä tuli sieltä vähän käyttöönkin. Ehkei se lopulta sitten ollutkaan ihan niin ruma ja typerä, kun olin ajatellut joten mielessä kävi sekin, josko niitä hankkisi vielä 5 lisää. Seikkailu on mustavalkoinen muki, joten ei se oikeastaan ollut paha lainkaan, vaan jopa ihan kiva.

Mutta se hinta. Melko suolainen. Kun noita mukeja sitten vähän enempi tutkin, niin sieltä löytyi jopa muutama ihan varteenotettava vaihtoehto. Ja samalla huomasin, että nehän on itseasiassa näinkin isossa perheessä varsin näppäriä...koska kuvat ovat erilaiset, muistaisin koko päivän minkä mukin olen aamusta käyttööni ottanut. Mieskin pitäisi tästä.

Nimimerkillä: joka kerta uuden mukin kaapista ottava vaimo.

Jotta jospa meille sitten kuitenkin tulisi muutama Muumimuki? Ajatuksena sellainen, että semmoisen voisi ostaa vaikka aina sillointällöin...kun tulee kiva vastaan ja takataskussa on sen parikymppiä ylimääräistä. Niinpä meille sitten kotiutui Muumimuki-rakkaus. Ihana vaaleanpunainen muki. Taisin ostaa sen miehelleni joululahjaksi, ellen nyt ihan väärin muista :D

Muumimukeja meille saisi kaikenkaikkiaan kotiutua 6 tai ehkä jopa sen 8. Mutta niiden pitää olla vaaleanpunasävyisiä (rakkauden lisäksi niitä oli muutama muukin) tai mustavalkoisia. Harmaavalkoinenkin kelpuutetaan. Mutta muut on NOU NOU! Eli siinä kulkee raja Muumimukien suhteen :D

Ja nyt sitten kävi niin, että meille löytyi Muumimuki kirppikseltä. Mahdollisesti nimeltään Muumipappa, sillä pappa siinä kuvassa ollamöllöttää :)

Ja kappas...minä, Muumimukeja tietyssä määrin vastustava ihminen olen omistanut kokonaisen postauksen Muumimukeille :D :D :D Prinsessamekko koko 92 cm 5,50€

 Lindex legginssit 98 ja 104 cm 2,50€/kpl

 Lindex mekko 98 cm 2€

 H&M Hello Kitty toppi 170 cm 2€

 Replay farkkuhame 2,50€

 Cubus toppi 1€

 David lippis 2€

 Muumimuki 6€

 Autin kännykkälaturi 1€

 Paneeliverho 3€

4 kpl tabletteja 1,50€


4 kommenttia:

 1. Oi,oletpa tehnyt oivan löydön tuon Muumimukin suhteen.

  On se kumma miten se mieli muuttuu... Minulla se on muuttunut eräiden vaatteiden suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä melko pitkään olen noita Muumimukeja jo etsiskellytkin käytettyinä. Hinta vaan on aina ollut 10 + euroa, joten ostamati on jäänyt. Kerrankin siis tärppäsi sillä saralla :D

   Mitkä vaatteet on nykyään in ja ennen out? :)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt!

  En minäkään erityisesti pidä Muumimukeista niin paljon että ostaisin niitä itse. Mutta olemme saaneet niitä lahjaksi ja ovat kyllä laadukkaita mukeja ja niistä on mielyttävä juoda, niin mikä ettei. Minua ei taas häiritse eri pari mukit niin kauheasti, eli ihan ok näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Vähän antaa meillä anteeksi tuon eriparisuuden myös se, että meillä on astiastona Iittalan Teema-sarjaa...ja sen sarjan muki on lähes identtinen Muumimukin kanssa. Siis muodoltaan :)

   Poista