keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pieniä vaatteita pienelle vauvalle


Löysin jokunen tovi sitten netin kautta aivan mielettömän ihanan tyttöjen mekon koossa 50 cm. Päätin ostaa sen "vaikka sitten nukelle"-idealla. Mutta koska samalla myyjällä näytti olevan useampikin ihana vaate, lipsuin hieman ideastani. Meillä nimittäin ei ole niin suurta nukkea, jolle voisi pukea koon 68 cm vaatteita, mutta niitäkin tulin silti muutaman hankkineeksi. 


 Lindex mekko 50 cm
"vaikka sitten nukelle"

 FIX bolero 62 cm

 Fixoni setti 62 cm

 Name it housut 62 cm

 Name it tunika 68 cm

Nämä kaikki yllä olevat vaatteet maksoivat yhteensä 12 euroa. Hintaa oli siis noin 2 euroa per vaate.

Kävin vaatteita hakiessani myös piipahtamassa kirppiksellä, josta ostin söpön pienen mekon, sekä pari vauvalelua. "Tyttöolo" on ollut senvertaa vahva, että olen antanut itselleni luvan lipsua kerran, jos toisenkin. Joskin koen tämän lipsumisen olevan vielä hyvin maltillista, sillä ei niitä mekkoja vielä kovinkaan montaa ole kaappiin ilmestynyt. Pari hassua vain :)

 Lindex mekko 68 cm 1,50€
 Vauvan lelut 3€

 Koska viikkoja oli jo riittävästi, oli aika mennä ultraan saamaan vahvistus "tyttöololle". Lääkäri ultrasi vauvan jalkoväliä pitkään ja hartaasti, sillä hän halusi antaa ns. varman lupauksen. Aikansa ultrattuaan (tuntui ikuisuudelta!) hän pysäytti kuvan ja pyysi kertomaan, mitä näen. Näin pippelin. Joten se siitä varmasta tyttöolosta!!! :D :D :D

Vaikka ultrassa tehty sukupuoliarvio on vain arvio, on tämä arvio kyllä nyt todettu sekä minun, mieheni, että lääkärin toimesta ja olen siksi aivan varma siitä, että tulokas on poika.  Lääkäri siinä ultratessaan sanoi muutamaan otteeseen, että hän jo tietää kumpi se on, mutta haluaa olla TÄYSIN varma,joten uskallan tosiaan luottaa "poikalupaukseen" 100%.
Ja koska mieheni esittämään kysymykseen: "Voisiko sen (pojan) vielä vaihtaa (tyttöön)?" lääkäri ilmoitti herskyvästi nauraen, että "Ei voi", meille on nyt siis tulossa poika. Pienen pieni poika <3

Ja koska meidän pienellä poikarukallamme oli vaatekaappi "täynnä mekkoja", piti tilanteeseen tehdä pikainen muutos. Niinpä suuntasimme kirppikselle ostamaan jotakin muuta, kuin niitä mekkoja :D

 Sukkiksia koko 50-56 cm 4€

Nämä myytiin settinä, joten oli otettava kaikki, tai ei mitään. Nuo oikeanpuolimmaiset eivät kyllä tule pojan käyttöön, mutta muista tykkään hurjasti.

 Lindex body 56 cm 1,50€

 Tutta body 56 cm 3€

 Seppälä puolipotkarit 56 cm 2,20€

Nämä olivat kyllä aivan riistohintaiset puolipotkarit, mutta en voinut olla niitä ostamatta, sillä tuo keltainen väri on niin kiva. Ja koska sain todeta saman kuin mitä ennenkin, eli ettei pojalle ole lainkaan niin helppoa löytää kirppikseltä mieluista päällepantavaa, kuin mitä tytölle, suostuin tästä riistohinnan maksamaan, vaikkakin hieman pitkin hampain.

 Lindex takki (laput vielä kiinni) 62 cm, 2,75€

 Tutta paita 68 cm 3€

 Lindex velourasu 68 cm 4€

Liandlo body 74 cm 3€

Tässä on nyt siis pieni alku pojan vaatekaapin sisällölle. Kovasti kaipaan lisää kirkkaita ja iloisia värejä, mutta ilmeisesti ne ovat aika kiven alla. Osan noista värikkäämmistä vaatteista löysinkin ns. tyttölooseista ja aion siis jatkossakin etsiä pojalle vaatteita myös "tyttöjen" puolelta, sillä suurin osa poikalooseista oli täytetty vaatteilla, joista en vaan yksinkertaisesti pidä lähinnä sen värimaailman vuoksi. Vaaleansininen kun ei oikein iske.

Aion myös opetella lisää ompelemista, koska sitä kautta saisin pojalle juuri sellaisia vaatteita, kuin mitä haluan. Tytöille olenkin tässä viime päivinä ommellut kaikenlaista pientä. Niistä lisää seuraavassa postauksessa :)

8 kommenttia:

 1. Hyvin vedätetty. Katsoin et mekon olet ostanut/tyttö tulossa :D No luin sitten eteenpäin ennenku valkeni :D Onnea pienen pojan odotukseen, kivoja löytöjä :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Onnea pojan odotukseen! Kyllä niitä kivoja poikienkin vaatteita ajan kanssa löytää. Ok-hintaisista kaupoista (esim. lindex) kaikki kivat värikkäät kuosit loppuvat tosi nopeasti, eli siellä kannattaa olla nopea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvä tietää tuo Lindex-juttu...eli pitää koittaa olla nopea, kun kausi vaihtuu ja uudet tuotteet tulee myyntiin :D

   Poista
 3. Tässä sitä ollaan, pikkuisia poikia odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin nyt tosiaan näyttää käyneen :D

   Poista