keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lastenkirppiskierros

Jokunen päivä sitten tuli kierrettyä Lastenkirppis Mollamaija sekä DS Lastenkirppis. Mollamaijasta tein erittäin kivoja löytöjä (muutama uusi tunika on aina kiva löytää) ja DS Lastenkirppiksestä löysin pinon uusia kirjoja.

Meillä ei vieläkään osata lukea kirjoja asiallisesti, joten kirjastosta lainaaminen ei tule kyseeseen. Niinpä sitten koitan etsiä edullisia kirjoja kirppikseltä. Viime aikoina kirjat ovat tuntuneet olevan kivien ja kantojen alla, sillä niitä ei tahdo millään löytyä. Mutta tällä kertaa siis lykästi :)

Kohta tulee kesä (uskon tähän vakaasti, vaikka ilma on tälläkin hetkellä synkkä ja kolea) ja kesällä pääsee veneilemään, kunhan on asianmukaiset vermeet hankittuna. Lasten pelastusliivejä kun katselin, niin niiden hinta pyöri siellä 25-30 eurossa. Ei paha hinta lainkaan, mutta koska muistan nähneeni liivejä monen monta kertaa kirppiksellä myynnissä, ajattelin ensin käydä kurkkaamassa liivejä kirppikseltä. Ja jo eti ensimmäiseltä reissulta mukaan tarttui sopivat liivit esikoiselle oikein hyvään hintaan ja kuntokin oli moitteeton :)

Varför darför Barbapapa housut 92 cm 2€

 Lindex tunika 110 cm 5€

 H&M tunika 110-116 cm 5€

 Phister & Philina tunika 104 cm 5€

 Seppälä housut 152 cm 3 €

 Pinnasängyn reunasuojus 5€

 Pelastusliivit 7€

 Lusikat 0,50€

Kirjat 5€

6 kommenttia:

 1. mollamaijahan on keskustassa mut mis toi ds lastenkiprris on? jos on mahista käydä niin kannattaa tutustua lasten seesam kirppikseen kaarinassa. siisti paikka löytyy myös omat nettisivut ja face sivut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DS lastenkirppis sijaitsee Naantalissa.

   Seesam on ehdottomasti "pakko käydä"-paikkojen listalla, joten aivan ehdottomasti aion sinne jossakin vaiheessa suunnata :)

   Poista
 2. Hui, oliko noissa lusikoissa joku " tuoteseloste " ? Jos ovat vanhoja, saattavat sisältää haitallista muovia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niissä kyllä ollut mitään tuoteselostetta :D

   Tarkoitatko kenties BPA:ta tuolla "haitallisella muovilla". Tuo BPA on kirkasta ja läpinäkyvää, kovaa muovia, eivätkä nuo lusikat sitä ole. Ja vaikka olisivatkin, niin ongelmiahan se BPA tuotattaa vasta silloin, jos se on kosketuksissa KUUMAN elintarvikkeen kanssa. Mutta aika harvoin vauvoille syötetään kuumaa ruokaa, vaan vain hieman lämpöistä.

   Poista