keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

MLL-kirppiksen löydöt

Olen ehkä joskus hehkuttanut teille siitä, miten hyviä MLL-kirppikset ovat? 

Aion jatkaa ihan samalla hehkutuslinjalla jatkossakin, sillä tein jälleen tosi kivoja löytöjä. Esikoiselle ei tällä kertaa löytynyt mitään, mutta pikkutytöille ja vauvalle tein hyviä löytöjä. Vauvalle ostin taas sekä tyttöväristä, poikaväristä ja vähän unisexiäkin, sillä en vieläkään tiedä, kumpi tulokas on. Mutta kovinkaan pitkään ei asiaa tarvitse enää jännittää. Ja uskon sen selviävän melko nopeasti teillekin, sillä unisexiä ei juurikaan tulla sukupuolen selvittyä ostoskorissani näkemään :)

Molemmille pikkutytöille löytyi kivaa kesävaatetta ja pisteenä I:in päällä on tuo iki-ihana Ticketin takki. Meillä on kukkakuosilla ollut jo 7 takkia (+ muutama vk-puku ja mekko), joista pienin on jemmassa (tyttö)vauvaa varten. En ehkä koskaan kyllästy tuohon kukkakuosiin, sillä sitä on saatavana useissa väreissä, joista kaikki ovat mieluisia. Toivottavasti niitä tulee vielä jatkossakin käytettynä vastaan, sillä uutena niitä ei taida enää kuravaatteita lukuunottamatta saada.

Jos uusi tulokas on poika, aion metsästää hänelle Molo Kids:in Rainbow-puvun. Se on ihan superihana <3. En tiedä saako niitäkään uutena (joku viisaampi saa valaista!) mutta käytettynä niitä kyllä kiertää kirppiksillä :)

Olen aina ennen ajatellut, että koska lapsillamme on kosteussuojatut ulkovaatteet, he eivät tarvitse kuravaatteita. Nykyään ajattelen toisin. 

Kun haen kerhosta niskaan saakka kurassa olevan lapsen, tulee väkisinkin pohdittua sitä mahdollisuutta, että jos siinä puvun päällä olisikin kuravaatteet? Miten helppoa olisi riisua ne pois lapsen päältä ja nostaa (ainakin suunnilleen) puhdas lapsi autoon. Ja jos pitää lähteä suoraan kaupoille, ei tarvitse ottaa mukaan yltäpäältä mudassa kierinyttä lasta, vaan ikäänkuin vähän siistimmän version siitä samaisesta lapsesta.

Nuo puvut kyllä kuivuvat nopeasti, kun eivät kerran kastu läpi saakka. Ja aika helpolla niistä saa hiekat harjattua pois. Mutta koska nyt ehkä kuitenkin koen kätevämmäksi laittaa kuravaatteet ainakin niinä kaikkein kuraisimpina päivinä lasten päälle, etsin kirppikseltä myös kuravaatteita. Ja löysin :)

 Tutta body 56 cm 1€

 H&M puolipotkarit 50/56 cm ja 50 cm 0,10€/kpl

 KappAhl body 50 cm 1€

 Lindex housut 56 cm 0,50€

 Vauvan hattuja 50-62 cm 0,25€

 Puolipotkarit 0,10€, Ellos housut 62 cm 1 e

 KappAhl yökkäri 62-68 cm 2€

 Lindex body 62 cm 0,20€

 Polarn O.Pyret housut 68 cm 3€

 Jogi dogi villapuku 80 cm 2€

 Gymboree t-paita koko 4, 2€

 Gymboree toppi koko 4, 2€

 H&M mekko 104 cm 2€

 Lindex tunika 110 cm 4€

 Lindex t-paita 110 cm 3€

 Rukka Kurahanskat 1€

 Rukka sadevaatesetti 110 cm 8€

 Didrikson sadetakki ja Reima kurahousut 110 cm 5€

H&M hattu 110-116 cm 0,50€
 H&M neulemekko 110-116 cm 4€

 H&M mekko 110-116 cm 2€

H&M mekko 110-116 cm 2€

Ticket to heaven takki 116 cm 12€

 Sateenvarjorattaat 2€

Tuttiremmit yht. 0,20€, Lamaze hirvi 1€
11 kpl harsoja 5€

4 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt jälleen..varsin tuo ticketin takki :)
  Itsekin olen kierrellyt noita MLL-kirppareilla ja kyl niissä yleensä hyvät löydöt tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä, MLL-kirppikset on ehdottoman POP :)

   Poista