tiistai 23. syyskuuta 2014

MLL kirppiksen herkut

Oi, joi...kerta toisensa jälkeen voin vain kehua MLL-kirppiksiä. Sieltä kun löytää aina hyväkuntoista vaatetta edulliseen hintaan. Tälläkään kertaa kirppis ei tuottanut pettymystä, vaan löysin kassillisen uutta vaatetta muksuille. Ja tähän aikaan vuodesta meitä MLL-kirppisfaneja hemmotellaan ihan kunnolla, sillä kirppiksiä järjestetään lähikaupungeissa aika monena sunnuntaina...joten näillä näkymin nämä eivät jää tämän syksyn ainoiksi MLL-kirppislöydöiksi :)

Katsokaa nyt tätäkin...kerrassaan ihana ja tuli tarpeeseen, sillä keskimmäinen neiti oli uutta villakangastakkia vailla edellisen jäätyä liian pieneksi.

Benetton takki 120 cm 8€

 Terranova takki 86-92 cm
Nyt pätkii ja pahasti. En nimittäin muista, että paljonki tästä takista maksoin. Mutta voisin kyllä melkein lyödä vaikka pääni pantiksi, että summa oli 3-5 euroa :D

Name it takki 128 cm 4€
 
 
Alla olevat vaatteet ostin yhteishintaan 20€...melko edukasta ja melkoisia herkkuja, eikö? :)
 
  H&M mekko 122/128 cm

 H&M mekko 122/128 cm


 
 H&M mekko 122/128 cm

 
H&M mekko 122/128 cm

 Lindex paita 122/128 cm
claire dk legginssit 122 cm


 Lindex neulepaidat 122 cm

Eikä lainkaan hassumpia ole nämäkään löydöt:
 
 H&M legginssit 110 cm 2€

KappAhl housut 116 cm 2€/kpl
 
H&M housut 116 cm 0,50€
 
 
 Sukkikset 110-116 cm 2€ ja 1€

 PO.P tunika 122/128 cm 3€
Hello Kitty legginssit 122/128 cm 1€

 H&M paidat 122/128 cm 2€ ja 1,50€

 Kengät koko 22, 3€

H&M kääntötakki 86 cm 1€

Semmoista siis tällä kertaa...ei hassummat löydöt, etten sanoisi :D

15 kommenttia:

  1. Olipa hyviä löytöjä. Hyvin kyllä löydät isompaa kokoakin (122/128). Nuo Mll kirpparit on parhaita. ja parasta jos pääsee useammalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä tuota isoa kokoa on tarjolla aika vähän, mutta tällä kertaa sattui olemaan parikin eri myyjää, joilla oli tuota kokoa ja vieläpä siis mieluisen näköisinä ja hintaisina :D

      Poista
  2. No on kyllä löydöt!! Varsinkin H&M mekot ja Popin tunika, pikkuset tossut, takit, noh.. kaikki :D. Olen itsekin melkoinen kirppuhaukka, joten arvostan! Jään seurailemaan sun löytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi :)

      Välillä sitä tosiaan aina lykästää...tuossa menikin pitkä tovi, kun en löytänyt juuri mitään. Joten tämä nyt sitten vähän paikkasi tilannetta :D

      Poista
  3. On kyllä hyvät löydöt! Täälläpäin on myös nyt ollut mll kirppiksiä, mutta ne on aina sunnuntaisin. Silloin on monesti menoja perheen kesken, ni ei pääse sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Näilläkin huudeilla MLL-kirppikset ovat sunnuntaisin. Josko suunittelisitte seuraavan yhteisen "perhemenon" kirppikselle ;) Tosin ainakin täällä meillä nuo kirppikset ovat niin tupaten täynnä porukkaa, että itse ainakin mieluusti jätän lapset kotiin :D

      Poista
    2. Esikoinen lähtisi innosta hihkuen, mutta muut takuulla päästelisi soraääniä :D Nyt tulevana sunnuntaina on kirppis melkein naapurissa. Sinne on pakko suunnata!!

      Poista
  4. Vautsi mitä löytöjä! Makeita kuoseja! Toivotaan,että tekisin itsekin koon 122/128 löytöjä lähiaikoina täältä Riihimäen MLL-kirpparitapahtumasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Toivottavasti teit hyviä löytöjä vinot pinot! :)

      Poista
  5. Hyviä löytöjä teilläpäin. Meillä täällä MLL-kirpalla oli mm vikingin käytettyjä kenkiä hintaan 25€. On minusta aika hinta lapsen käytetylle kengälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh. No on kyllä aikamoinen hinta :/ Itse ostin alesta uudet Viikkarit talveksi ihan samaan hintaan...

      Poista
  6. joka päivä käyn kuikuilemassa täällä...
    oletko lopettanut bloggaamisen...? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan. Harmi, että olet joutunut niin kovasti odottamaan.

      Ei, en ole lopettanut. Eikä ollut tarkoitus taukoilla. On vaan ollut kaikenlaista muuta, joten bloggailu on jäänyt vähemmälle. Enkä edes tajunnut, miten pitkä aika viimeisestä postauksesta jo on...lähes kuukausi :O

      Poista