lauantai 18. lokakuuta 2014

Joskus sitä vain tulee oltua, tekemättä oikeastaan yhtikäs mitään

En ollut suunnitellut blogitaukoa tms. mutta viime postauksesta on kuitenkin vierähtänyt jo melko pitkä tovi. Pahoitteluni.

 En ole pitkään aikaan puuhastellut mitään sellaista, josta olisin voinut blogiini kirjoittaa. En ole kirppistellyt, tuunannut, enkä oikeastaan juuri ommellutkaan pitkään aikaan. Tämän postauksen kirppissisällön taisin haalia jo noin kolmisen viikkoa sitten, joten nämäkin löydöt tein jo jokunen tovi sitten. En oikeastaan edes tiedä, mihin viimeinen kuukausi on kadonnut...jotenkin se vain meni. Ohi.

Painon osalta ei ole järin suurta muutosta tapahtunut. En ole kirjannut painoani ylös pitkään aikaan, enkä enää muista, mitä vaaka näytti, kun aloitin kiloja hiljalleen karistelemaan. Lunttasin vanhoja blogitekstejäni, joista selvisi, että olen alkuvuonna painanut 70,9 kg...ja sen jälkeen olen ottanut 6 kiloa lisää panoa. Tällöin painoni on siis ollut noin 77 kg ja tavoitteeksi olin kesällä asettanut 6 kg painonpudotuksen, jotta pääsisin takaisin alkuvuoden lukemaan. Mutta yhtäkkiä selitänkin suu vaahdoten siitä, miten painoa pitää saada 7 kg pois. Ellen nyt aivan väärässä ole, niin jokin ei nyt täysin täsmää :O :D

Tällä hetkellä painan 72,8 kg. Joten tuohon asettamaani tavoitteeseen on matkaa vajaat 2 kg. Jos omaisin edes hitusen motivaatiota, niin tuo vajaa 2 kg olisi poissa tämän kuun loppuun mennessä. Mutta motivaatiota ei ole. Tosin en koe, että tarvitsisikaan olla, sillä näemmä paino on (hyvin hitaasti, mutta kuitenkin) ollut laskusuunnassa ilman, että olen mitään asian eteen oikeastaan edes joutunut tekemään. Joten kaipa se sitten laskee jatkossakin.
Olen kyllä pohtinut sitä, miten mun pitäisi laihduttaa ihan tosissaan. Alle 70 kiloon on matkaa vajaa 3 kg ja normaalipainoonkin vain 6 kg. Ei järin paha rasti, jos edes vähän viitsisi katsoa, miten syö ja liikkuu. Mutta ainakin toistaiseksi se on ihan sillä pohdinnan tasolla, sillä en viitsi nyt tehdä yhtikäs mitään. On niin pimeää, märkää ja kylmääkin. Hus pois tällainen syksy ja talvi tilalle, kiitos...ja sitten kevät. Ja kesä. Tosin jotta se kesä on kiva ottaa vastaan, niin jokunen kilo pitäisi lanteilta saada katoamaan...

Tytön vointi on ollut vaihteleva. Pitkällä aikavälillä tyttö on jatkuvasti parempaan päin, mutta takapakkejakin on vastaan tullut. Taas. Niitä setviessä taisi mennä noin viikonpäivät. 
Itsekin olen ollut sairaana jo pidemmän aikaa, mutta vihdoinkin (kiitos antibiottien) alkaa tuntumaan siltä, että elämä voittaa. Tosin reilu viikko sitten kävin pienessä toimenpiteessä, josta toivun edelleen. Joten täydessä iskussa en vielä ole. Mutta parempaan päin jo kuitenkin :)

Olen ottanut työ alle pikkumiehen takin ompelun. Se etenee hitaasti. Hyvin hitaasti. Mutta etenee kuitenkin. Tavoitteena on saada takki valmiiksi vielä tämän kuun aikana, jotta se ehtii käyttöön ennen, kuin se jää pieneksi.
Työn alla on myös syntymäpäivälahja kummitytölle, sekä treenivaatteita omille neideilleni. Mutta nämä työt etenevät takkiakin hitaammin. Jos olisin fiksu, tekisin vain yhtä asiaa kerrallaan. Mutta koska en ole, en niin tee. Ja tällöin lopputuloksena on valitettavan monta keskeneräistä työtä. 

Tälläkin hetkellä olen koneella bloggaamassa, vaikka mun pitäisi piirtää aloittamani kaavat loppuuun. Ne kun ovat keittiön pöydällä levällään. Joten jospa päätän tämän nyt tähän ja painun takaisin kaavojen pariin :D

 H&M paita 80 cm 3€

Lindex paita 86 cm 1€
 
 H&M takki 92 cm...valitettavasti en enää muista hintaa.

 Lindex paita 98/104 cm 4€

 Lindex hame 110/116 cm 0,50€

 Paita 1,50€

 Kengät 3€

Kirja 1€

2 kommenttia:

  1. Kiva että päivitit taas blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kyllä...parempi myöhään, kun ei milloinkaan :D

      Poista