sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Jumppatytölle

Olin suunnitellut auttavani joulupukkia hankkimalla pukinkonttiin voimisteluvälineitä, sillä voimisteluvälineet ovat ratsastuskamppeiden ohella varmasti ne kaikkein toivotuimmat lahjat tänä jouluna. Suunnittelin piipahtavani ensi viikolla Piruettiin, sillä siellä niitä myydään. Mutta niitä myydään kyllä näemmä muuallakin. Nimittäin krippiksellä! En ole koskaan ennen törmännyt voimisteluvälineisiin kirppiksellä, mutta nyt törmäsin. Melkoinen tuuri, etten sanoisi :)

Voimistelunarulle on käyttöä jo nyt, mutta keilat sujautan pukinkonttiin. Tai siis saunaan. Sauna kun on muuttunut joululahjapiiloksi. Meillä ei siis saunota ennen jouluaattoa, mutta ehkä pärjäämme sinne jouluun, jos oikein pinnistämme...sillä eipä sitä saunaa yleensä muutenkaan käytettyä tule, kuin sen kerran tai kaksi vuodessa :D

 Voimistelukeilat 3€

 Voimistelunaru 2€

 Voimistelupallo 2€

 "Vanneteippirullat" 1€
Kärkitossut 3€

H&M neule 2€

Tänään olen sutinut, sutinut ja vielä vähän sutinut. Seuraava postaus sisältää siis sutimista. Huomiseksi en uskalla vielä luvata uutta postausta, koska maanantait ovat aina niin hulivilipäiviä. En välttämättä ehdi saamaan sutimisia loppuun. Mutta yritän tähdätä tiistaille...josko silloin jo saisin sutimiset näytille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti