tiistai 15. joulukuuta 2015

Seesam aukene!

Kävin tänään Seesamissa, josta mukaani tarttui mm. reilut puoli paketillista Pampersin housuvaippoja (4€), sekä Baby björnin supistaja (2,50€). Lisäksi löysin muutaman vaatteen pikkumiehelle, jouluisen paidan pienimmälle prinsessalle, sekä täydellisen nappilöydön koko perheen yhteiseksi joululahjaksi.
Muksut ovat "hevostelleet" nyt noin 1,5 vuoden ajan, eikä heppahuumalle näy loppua. Joten mikäs sen mukavampaa, kuin viettää joululomaa heppapeliä pelaten <3

 PDL neule 4,50€
Dinsko kengät 5€

 Farkut 2,50€, collegehousut 2€, Lindex collegehousut 3€

 Shortsit 2€ (kyllä se kesä sieltä kuitenkin taas puolen vuoden päästä saapuu...)

 KappAhl paita 3€

 Plasto lumiaura 2,50€

 Heppapeli 4€ (The Nappilöytö)

2 kommenttia:

 1. kivoja löytöjä! Oletko löytänyt paljon pukinkontin täytettä blogitauon aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Jokusen löydön olen pukinkonttiin kirppiksiltä tehnyt, mutta en kuitenkaan mitään ihan hirmuisen suurta määrää, sillä olen kirppistellyt viime aikoina huomattavasti vähemmän, kuin mitä yleensä.
   Paiskin tuossa kuutisen viikkoa erään melko työllistävän projektin parissa niska limassa, jolloin aikaa ei jäänyt oikeastaan mihinkään ylimääräiseen. Eikä sitä jäänyt aina edes riittävästi lapsillekaan. Mutta tilanne on nyt onneksi saatu tasaantumaan ja suurin kiire väistymään. Joulun tulo toki vielä vähän työllistää, mutta eiköhän tämä tästä :)

   Kunhan saan sukulaisten, kerhotätien, valmentajien, hoitohevosten yms. tahojen joulumuistamiset kuntoon, niin sipsuttelen saunalle vähän kaivelemaan. Salassa. Eli pääsette kyllä kurkistamaan pukinkonttimme sisältöön vielä ennen aattoa :)

   Poista