sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Naantalin MLL:än kirppislöydöt

Tulipa tuossa aamupäivästä vähän kirppistelyä. Tai oikeastaan kyllä vähän enemmänkin, kuin vain vähän, sillä löysin sen mitä halusinkin...ja aika paljon vielä lisääkin :D

Kerroin teille viimeksi, että lapset ovat kasvaneet vanhoista vk-housuistaan ulos ja että lähdin kirppikselle niitä heille hakemaan. Mutta kävipä sitten niin, että myös kaikki vk-takit olivat jääneet eskarilaiselle hihoistaan hieman liian nafteiksi, eli olimmekin yhtäkkiä myös uusia takkeja vailla!
Eskarilaiselle pieneksi jääneet takit siirtyivät onneksi näppärästi suoraan vuotta nuoremman tytön käyttöön, eikä eskarilaisenkaan takkipuutos jatkunut näemmä kovinkaan kauaa, kiitos MLL-kirppiksen :)

Nakkasin vaatteet juuri hetki sitten pesuun, joten koko ja merkkitiedot ovat nyt tällä erää hieman vajavaisia. Mutta pitkälti tuossa taisi niitä ihan samoja perusvaatemerkkejä olla, kuin mitä aina ennenkin  ja kootkin ovat ihan sitä samaa, eli pikkumiehelle pääsääntöisesti kokoa 98 cm ja tytöille 116-128 cm.

 Everest ulkohousut 2€
Itse tehty pipo 2€
Lidl takki 1€

 Farkut ja paidat 2€/kpl

 Takki 116 cm 2,50€

 H&M huppari 2€
Farkut 3€

 Paidat 2,50€ "könttäsummalla"

 H&M neule 2€
Farkut 3€
Paita 2€

 Mymmeli...vai mikä tää on? :D 3€

 Peli 2€

 Heppakassi 1,50€

 Aurinkolasit 1,50€/kpl
 
Tämän postauksen kaikki loput vaatteet ostin yhdeltä ja samalta myyjältä. Ja sieltä siis löysin myös sen kaipaamani vk-takin...useampanakin kappaleena ja vieläpä vk-housujenkin kera!
Eiköhän näillä siis tämä kevät kuljeta ja luultavasti myös tuleva syksykin. Sopiva mekkotakkikin pitäisi kaapista jo entuudestaan löytyä (asia tarkistettava!!!), joten takkitilanne näyttää nyt melko hyvältä. Tuo Everestin takki sattaisi olla vedenpitävä, mutta noista muista en kyllä menisi sen osalta takuuseen. Joten nakkaan ne vielä vesihanan alle ja testaan tilanteen, jotta tiedän onko meillä vielä tarvetta takille, joka kestää tuulen lisäksi myös keväiset ja ennen kaikkea myös syksyiset sateet (ja suomen kylmän ja sateisen kesän...).

 Takki ja ulkohousut 3€

 Lassie takki ja ulkohousut 3€

Everest takki ja ulkohousut 4€
 
Adidas verskapuku 5€

 Hello Kitty yökkäri 0,20€

 H&M paidat 0,40€/kpl

 Shortsit, legginssit ja t-paita 0,50€/kpl

 Paita 0,60€
Housut 0,70€
Housut 0,80€

 Farkut 1€
H&M mekko 1€
Benetton paita 1€

 Lindex neuletakki 1,50€
H&M ballerinat 1,50€

Farkut 2€

 Mekko 0,70€

6 kommenttia:

  1. Tosi hyviä löytöjä olet kyllä tehnyt! Ja paljon:) Nuo ballerinat on supersöpöt ja heppakassi sekä mymmeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      MLL-kirppikset ovat yleensä niitä kaikkein parhaimpia kirppistelypaikkoja, sillä sieltä tekee lähes poikkeuksetta ihan hurjan hyviä löytöjä. MLL-kirppiksiltä on meillekin roudattu lelu jos toinenkin, sekä vaatteita varmaan säkkikaupalla :D :D :D

      Hinnathan siellä on aina olleet edullisemmat, kuin mitä loosikirppiksillä ja siellä on myös mahdollisuus tingata hinnasta, jos niikseen. Tosin itse en tänään tuota tinkaamista harrastanut, koska pidin ostamieni tuotteiden hintoja vähintäänkin kohtuullisina, osaa jopa aivan käsittämättömän edullisina :)

      Ballerinat saivat meillä täällä kotona aikaan rakastuneita huokauksia ja heppakassiakin käytiin jo hetki sitten vähän hipelöimässä...josko se jo olisi pesun jäljiltä kuiva?!? Mutta koska heppakassi todettiin vielä kosteaksi, niin kassin käyttöönotto tuli jättää huomiselle. Saas nähdä, näkeekö pikkuneiti ensi yönä vaaleanpunaista ja sydämentäyteistä unta uudesta heppakassistaan :D :D

      Poista
  2. Vau, hyviä löytöjä oot tehnyt!

    Saija

    VastaaPoista
  3. Oletpas tehnyt taas hyviä löytöjä. tuo Mymmeli on ihanan suloinen. Kivanvärinen tuo Everest puku.
    Minäkin yritin löytää takkia kevääksi. Jäi löytymättä kylläkin.

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)Ja toivotaan, että sinuakin vielä onnistaisi sen kevättakin suhteen, mikäli ehdit sitä vielä kirppiksiltä etsimään :)

      Poista