torstai 7. huhtikuuta 2011

Hiipuva myynti

Niin se nyt vahvasti näyttää tekevän. Myynti siis hiipuu näemmä melko huimasti, sillä kahden päivän aikana myyntisumma oli kasvanut alta 10 eurolla. Ei siis mikään järetön tili tulossa :D Mutta hyvä vaan, että edes jokunen vaate oli loosista kadonnut...onpahan tosiaan sitten vähemmän kotiin kannettavaa :)

Vein kassillisen uutta tavaraa myyntiin ja nyt siellä pitäisi olla ihan kaikki myyntiin joutava. Kai. Vaatehuone on nyt käyty läpi ja likkojen vaatekaapit. Myös lelut on katsastettu läpi ja ylimääräiset on roudattu kirppikselle. Esikoisen kaapista löytynee kyllä loosillinen vaatetta myytäväksi, mutta tarkoitukseni EI ole käydä niitä nyt läpi. Otan esikoisen vaatteita varten loosin sitten joku toinen kerta :)

Omaan ostoskoriini tarttui mukaan bolero, housut ja takki kuopukselle. Keskimmäinen sai uuden palapelin ja kirjahylly muutaman kirjatäydennyksen.


 MOS bolero 92-98 cm 2€

 H&M farkut 92 cm 1€

 H&M takki 92 cm 3€

 Palapeli 1€

 Kirja 1€

 Kirjat 1,50€/kpl

 Kirja 1,50€/kpl

Kirja 2€

2 kommenttia:

  1. Söpö toi HM:n takki, menee varmasti kivasti kyläilytakkina tms.

    VastaaPoista
  2. Takki oli tänään testissä...on vaan kuopukselle näemmä aivan liian iso ja passasikin paremmin keskimmäiselle, vaikka hälle en pitäisikin olla liian pieni :O :)

    VastaaPoista