keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Kävin siistimässä loosini ja varaamassa viikon lisää myyntiakaa. Nyt näkyi ihan selvästi, että loosista oli lähtenyt tavaraa, sillä henkaritangolla oli jo hyvinkin väljää ja pöydälläkin oli tyhjää tilaa. Vein tosin taas muutaman vaatteen ja pari lelua myyntiin, joten ne pöydän aukot täyttyivät. Mutta henkaritanko jäi edelleen väljäksi. Kyllä nyt näyttää melko hyvältä sen suhteen, ettei sieltä tarvitse myynnin lopettamisen jälkee tuoda kotiin kuin pieni kassillinen tavaraa, jos sitäkään. Toisaalta olen kyllä tuonkin reissun jälkeen löytänyt taas lisää myytävää...mutta eiköhän nuo tavarat meiltä joskus hupene.
Myyntisummaa oli kertynyt 117,50€, mutta ei niin mitään hajua siitä, että monenko päivän myynnistä oli kyse...olen mennyt siinä jo ihan sekaisin. Joskaan eipä se nyt mikään järin tärkeä tieto edes ole, jotta ei haittaa.

Likoille löysin taas muutaman vaatteen ja pari kirjaa.

 Lindex tunika 110 cm 3,50€

 PO.P t-paidat 146/152 cm 2,50€/kpl

Nalle Puh-kirja 2€, muut 1€/kpl

4 kommenttia:

 1. Voih, alkoi tekemään taas mieli kirppikselle:)

  Koitan välttää, että ennen muuttoa ei tulisi lisää tavaraa.

  Minulla oli Oulussa reilun viikon kirppispöytä. Sain käteen 450€, joten tavaraa oli mennyt tosi hyvin:) Sehän tarkoittaa, että ehkä parille löydölle olisi tilaa;)

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen summa :) Muuton yhteydessä kirppispöytä onkin varmasti melko kannattava...kun sitä pois viskottavaa tavaraa tulee niin paljon :)

  VastaaPoista
 3. Niin no tuo pöytä oli lastenvaatekirpparilla, eli meillä selkeästi oli pari ylimääräistä vaatetta:D

  Nyt pitäisi varata pöytä normi kirpparille, että sais loputkin ylimääräiset tavarat nurkista pois.

  VastaaPoista
 4. Muutama vaate tosiaan sitten teidänkin kaapistenna löytyi :D

  Toivottavasti teet normi-kirppikseltäkin yhtä makean tilin :D

  VastaaPoista