perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kirppissaldo eilen: Ei yhtikäs mitään.

Tätä en varmastikaan montaa kertaa elämässäni tule kokemaan, mutta eilen kun kävin siistimässä loosini, jätin muiden loosit ihan rauhaan. Tai siis ainakin periaatteessa. Kiersin kyllä kirppiksen läpi ja yhtä ihanaa Meandin tunikaakin hypistelin käsissäni, mutta jätin sen ostamatta, koska me emme tarvitse enempää tunikoja koossa 86-92 cm. Em. lausetta ei ihan heti olisi meikäläisen suusta uskonut tulevaksi, siksi se piti oikein erikseen alleviivata :D

Muutoinkin alkaa olemaan vaatteita riittämiin 86 cm vaatteissa ja pitkälti myös koossa 98 cm. 92 cm vaatteita uupuu, mutten muista yhtään että mitä puuttuu ja mitä ei. Mutta jos tasaisesti ostelee sitä kokoa, niin kaipa kaikki puutteet tulee ajan kuluessa täytetty. Ja vaikka kokoa 98 cm on nyt riittävästi, tilanne saattaa muuttua. Jos keskimmäinen kuluttaa vaatteita roskiskuntoon, tarvitaan taas uutta tilalle. Muutama iloisen värinen mekko/tunika kaapista uupuu, mutta muutoin vaatteita lienee ihan kivasti.

Keskityn siis nyt niihin isompii kokoihin ja tänään, kun siis kävin taas siistimässä loosini, löysin pari vaatetta koossa 104 + cm. Mukaan tarttui useampi vaate -50% pöydästää, joten suuria summia ei kirppikselle mennyt.

Oma myyntini oli nyt 68 euroa. Ei järin suuri summa 4 päivästä, mutta en osaa siltikään olla tyytymätön. Varasin yhden lisäviikon, sillä tavaraa on pöydässä edelleen ja tarkoitus on päästä nyt ns. kaikesta eroon. Tarkoitus olisi sitten vielä laittaa se -50% lappu, jos se saisi pöydän tyhjenemään ripeämmin :)


 Disney paita 104 cm 1,75€

 Esprit mekko 104 cm 1,75€

 H&M tunika 110/116 cm 1€

 H&M paita 2€

 Neule 1,75€

Huppari 3€
(huono kuva, livenä siisti)

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen neulepaita :)*yllättäen mä olen taas ihastunein raidalliseen*

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
  2. Ainakin friikki :D

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista