keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Euron mekko ja PO.P:in vaatteita

Loosi tuli taas siistittyä ja samalla tein muutanan löydön. Myynti oli taas stopannut, eli 2 päivän myynti oli vain 26€. Mutta koska olen maksanut jo kuluvan myyntiviikon loosivuokran, niin kaikki mitä tulee, menee omaan taskuun. Paitsi että tein tänään vähän hinnakkaampia löytöjä...jonne sijoitin ne kaikki 26€ (ja vähän päällekin) ikäänkuin nyt jo etukäteen :D

Mukaan tarttui taas euron mekko, sekä IHANA PO.P:in vk-haalari. Moista etsin jo viime talveksi toppaversiona, mutten käytettynä löytänyt. Mutta passaa meille moinen välikauteenkin. Lisäksi löysin ihan sikaihanan PO.P:in mekon, jolle kuva ei tosin nyt tee oikeutta. Samasta loosista löytyi myös uudet sandaalit ja muualta tarttui mukaan paita ja yksi uusi kirja.


Name it kengät, koko 21, 5€ 
(uudet, laput kiinni)

PO.P vk-puku 86 cm 35€

PO.P mekko 92 cm 6€

H&M mekko 98/104 cm 1€

Lindex paita 104 cm 3,50€

Kirja 3€

7 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä. Ei ollut pahan hintainen Po.P:n puku vrt. esim. huutonetin hintoihin!

  Mielettömän ihania sandaaleja sä olet ennenkin löytänyt ja nyt sitten noi! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Huuto.netin hintoja en ole katsellut, mutta voin vaan arvata missä summissa hinnat siellä pyörii.
  Kerran kyllä kävi mielessä että ostanko tuota vai en, kun vk-puvulle ei periaatteessa ole tarvetta...meillä kun on noita jo entuudestaan tuossa koossa. Mutta toisaalta on kyllä kiva pukea pienimmälekin "uusia" ulkovaatteita, eikä aina laittaa isomman vanhaa hänen päälleen. Ja kun tosiaan olin PO.P:in pukua jo sillä silmällä aiemmin katsonut, niin päätin sen ostaa :)

  Sandaalien kohdalla toivon, että koko natsaa. Uskon tosin niin käyvän, sillä nyt on käytösä talvikenkä koossa 20 :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sandaalit! =) Olisin ostanut itsekin nuo. Tuo kirja oli minun mielestäni kallis :(.
  Paljonko Popin haalarit maksavat uutena? Tuo näyttää kyllä todella hyväkuntoiselta.

  Oli minulla sinulle yksi kysymyskin...Minkäverran laitat kerralla kirpputoripöytään tavaraa? Laitatko tavaraa alahyllylle vaatteiden taakse? Onko siellä kirppiksellä pöytä aseteltu noin, siis sillä jolla sinä myyt? Mietin, että oliko minulla liikaa viime kerralla, kun vaatteiden takaa ei ollut mennyt mitään tavaraa...Vaatetta (naisten, miesten, isompien lasten) oli siis siinä edessä, niin vaikuttaakohan se, että ihmiset eivät viitsi penkoa?

  Mietin sitäkin, jos ensikerralla laittaisin pöydälle vain muutaman hullun rievun ja täyttäisin sitä mukaa kun on mennyt...Olsi joskus kiva nähdä kuva kirpputoripöydätäsi, eli minkälaiseen kuntoon jätät sen, kun positut siitä eka kerran vaatteiden ja tavaroiden asettelemisen jälkeen :). Ota seuraavalla keralla kamera mukaan kirpalle ;D!

  Itse ole miettinyt "Kaameimmat kuteet" blogin perustamista. Tarkoituksenani siis ottaa kamera mukaan kirpputoreille ja kuvata ne järkyttävimmät ylilyönnit (Reimatec haalari rikkinäisillä polvilla 49 €, saappaat, joissa kurat valmiina ja palkeenkieli kärjessä 9 €, Neon2 cd 12 € ja pilalle pesty Bamse body 3,50 € ) :D:D:D. Vitsi vitsi! En mä sitä oikeasti ole perustamassa...

  VastaaPoista
 4. Sandaalit on tosiaan kivat :) Tuo kirja on sellainen vähän isompi (ei tule kuvassa esiin) joten ei se 3 € ole siitä paha. Tai siis kyllähän 3€ on jo kyllä melko hinnakas hinta kirjasta, mutta sen nyt vielä maksaa :D

  Saatan joskus laittaa tavaraa myös alahyllyn takaosaan, mutta harvemmin, sillä jos niitä tavaroita haluaa katsella, pitää niitä sitten tosiaan jo tonkia. Eikä monikaan jaksa tehdä niin. En minä ainakaan.

  Pikkusiilin looseja voi käydä kurkkaamassa heidän kotisivuiltaan: http://www.pikkusiili.com/leipa.html
  Etusivun alaosassa on kuva, jossa loosit näkyvät.

  Teillä taitaa olla vähän toisenlaiset loosit ja taidan tietää mitä tarkoitat. En laita sinne alla mitään, tai ehkä kenkiä tai lehtiä, mutta siihen etuosaan näkyville. Taakse on turha tunkea mitään, kun ei ne sieltä kunnolla näy ja loosi muuttuu vaan sekaisen näköiseksi.

  Olen monasti pohtinut tuota kuvaamista...voisin kuvata vaikka kun loosi on valmis ja sitten, kun menen loosille seuraavan kerran. Olen nimittäin niin monesti hehkuttanut sitä, miten järkevällä asettelulla saa loosin pysymään siistinä. Ja se on siis ihan totta. Nyt voisin todistaa sen :D

  Mutta en sitten kuitenkaan halua kuvata loosiani ja tuoda sitä julkisesti esiin. Tämä johtuu lähinnä siitä, että blogissani käy ihan hurjasti ihmisiä ja aika moni blogin lukija käy myös PikkuSiilissä. Jos kuvaan loosini ja tuon sen blogissani esiin, on anonyymiyteni (ne mitä enää jäljellä on) vaarassa, sillä käyn jatkuvasti siivoamassa loosiani.
  Ei minua se haittaa, jos joku mukava blogini lukija minut PikkuSiilissä tunnistaa ja tulee vaikka juttelemaankin, mutta kun joukkoon mahtuu myös niitä ei niin mukavia blogivierailijoita, jotka suoltavat aika ajoin lokaa niskaani.

  Sen voin luvata, että joskus kuvaan loosini, mutta en vielä :)

  Bogi-ideasi on kyllä hyvä...se saattaisi olla melko viihdyttäväkin. Mutta yleensä kirppiksillä on valokuvauskielto (aiankin täälläpäin) joten lienee hankala toteuttaa :)

  VastaaPoista
 5. Mä ostin raision mll:n kirpparilta 8:lla eurolla meiän pojalle POP:n toppapuvun ens talveks. Oli kyl tosi halpa mut niinhän noi mll kirppikset tuntuu olevan. Ja se ei oo kyl iha yhtä siistin näkönen kun toi sun ostama. Voisin kyl iteki laittaa 35e jos löytäisin noin hyvän vk-haalarin kirpparilt..
  -käsbe-

  VastaaPoista
 6. Sama anonyymi täällä jatkaa...

  Tee niin, että otat vaikka nyt kuvan kirpparipöydästäsi ja laitat sen tänne blogiin näytille vaikka vasta parin kuukauden päästä. Näin sinua ei tunnisteta ja saat jakaa vinkit meille muillekin kuvien kera ;).
  Onnea myyntiin, teet huimia tilejä!

  VastaaPoista
 7. -käsbe-: No oli kyllä ihan sikaedullinen puku :) Ja MLL-kirppiksillä on tosiaan pääsääntöisesti alhainen hintataso.
  Tuo puku on kyllä lähes pakasta vedetyn näköinen. En olisi siitä muutoin 35€ maksanut :D

  Anonyymi: Pitää pohtia moista :)

  VastaaPoista