sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

MLL-kirppis Raisio

Vihdoinkin SE aika taas koitti, eli MLL-kirppis :) Tosin tällä kertaa siellä ei ollut ihan samanlainen sutina kuin viimeksi...joskin yleensä se on se syksyn kirppis, joka vetää porukkaa eniten niin Kaarinaan, kuin ilmeisesti tuonne Raisioonkin. Myös Naantalissa oli syksyllä enemmän porukkaa.

Jälleen kerran tuli todistettua se, että MLL-kirppiksillä (ja livekirppiksillä yleensäkin) on edullisempi hintataso. Oli siellä jokunen myyjä jolla oli mielestäni melko korkeat hinnat, mutta nyt löytyi meilekin niitä edullisia kirjoja ja palapelejä :)

Tälläkin kertaa etsin siis lähinnä kirjoja ja palapelejä joilla on nyt suurin kysyntä meidän perheessä. Mies kaipaa edelleen lisää uusia lastenkirjoja ja keskimmäinen haluaa tehdä palapelejä. Olisi hirmu kätevää laittaa kaikki sataan kertaan tehdyt palapelit kiertoon (ne muutamat joissa on edelleen kaikki palat jotenkin ihmeen kaupalla tallella) mutta kun tuo pienin kasvaa kovaa tahtia kohti palapeli-ikää, ei niistä kannata luopua.


 Napero kengät koko 21, 3€
(uudenveroiset, tarrakin vielä pohjassa kiinni)

 H&M caprit 86 cm 1€

 H&M shortsicaprit 98 cm 1€

 H&M mekko 104 cm 2,50€

 Sukkikset 0,50€/kpl

 Palapeli 1€

 Palapeli 1€

 Palapeli 1€

 Palapeli 1€

 Palapeli 1€

 Palapeli 0€ 
(kaupan päälle)

 Kirja 2€

 Kirja 1€

 Kirja 1€

 Kirja 1€

Kirja 1€

11 kommenttia:

 1. Halvalla löysit nuo muumipalapelit, eivätkä edes näytä kovin kuluneilta. Kirjatkin halpoja, täällä harvemmin tulee eurolla kirjoja vastaan. Viimeksi maksoin lasten oman kirjakerhon kirjoista 3,5e/kpl. Super suloiset kengät. :)

  VastaaPoista
 2. Edullisia tosiaan olivat :) Tosin mä olen tullut siihen tulokseen että voisin ostaa kuluneempiakin, kun niistä kuitenkin katoaa parissa päivässä puolet paloista jonnekin jemma-nimiseen piiloon. Mä en ole sitä paikkaa vielä löytänyt...en edes suursiivouksen aikana viikko istten :D

  Ja harvemmin täältäkään kirjoja saa eurolla, ne on sitten juurikin noi MLL-kirppikset mistä voi saada :)

  VastaaPoista
 3. Tosi söpikset kengät :) Tänä kesänä näkyisi olevan muotia juurikin nahkasandaalit kukkassomistein.

  VastaaPoista
 4. Hienoja löytyjä taas kerran!

  Kyllä minä olen löytänyt lasten palapelejä just tuohon 1e hintaan, ja kirjojakin löytyy hyvin siihen hintaan täällä Helsingissä live kirppareilla.

  VastaaPoista
 5. Onaha: Kivat oli kengät munkin mielestäni :) Ne ei tosin ole nahkaa päältä, vaan enemmänkin mokkaa, eli sellaista karvasta :D

  zanne: Mä en tosiaan ole tuohon hintaan montaakaan kirjaa tai palapeliä löytänyt. Yleensä ne on sen 2-3€. 2€ on vielä mun mielestäni ihan ok summa, mutta 3€ on jo melko paljon :)

  VastaaPoista
 6. Oletpa tehnyt hyviä ja edullisia kirja ja palapeli löytöjä! Täällä pohjoisessa en ole koskaan törmännyt noin hyviin tarjouksiin, jos niitä on, ne menevät supernopeasti.

  VastaaPoista
 7. http://www3.mll.fi/paikallisyhdistysten_sivut/?PNUM=30560&num=78866&title=Varissuo&SINGLE_EMBED=

  Tiesitkö että lauantaina on mll-kirppis pääskyvuoren koululla?
  -käsbe-

  VastaaPoista
 8. Aamunkajo: Pitää kyllä nyt myöntää, että mä olin tuolla kirppiksellä jo ennen kuin klo oli sen 10. Olen muutaman kerran ihmetellyt että miten siellä on niin paljon porukkaa, kun saavun sinne pari minuuttia yli 10...ja lopulta päättelin että ovet avataan aina etuaikaan. Ja niin ne näytti tekevän. Tällä kertaa mä olin paikalla noin 15 min etukäteen ja ovet olivat jo silloin auki. Eli taisin ehtiä aikalailla ensimmäisten joukkoon :D

  Lumppumaakari: Kiitos, niin munkin mielestäni :)

  -Käsbe-: En tiennyt. Mutta mulla on viikonloppu buukattu, joten en pääse pelipaikalle. Jos olet menossa myymään, niin hyviä myyntejä :D

  VastaaPoista
 9. Oi kun suloiset kengät ja ihanat nuo shortsicaprit :) ja kivoja palapelejä :) Mä yritin kans löytää tänään palapelejä kirpalta mutta ei oikein osunu semmosta hyvää silmiin (lue päässy tarkistaa onko palat kunnossa)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 10. Mä olen itse kirjoittanut palapelin päälle aina, että kaikki palat on tallella, jotta ostajalla olisi edes vähän pienempi luottoa asiaan. Lasken siis palat ennen myyntiä, tai pyydän esikoista kokomaan palapelin niin että minä purkaan sen minigrip-pussiin. Ostaja voi halutessaan vielä laskea palat, eli en teippaa laatikkoa kiinni tms.

  Ja itse myönnän tekeväni niin, että jos ostopäätökseni on kiinni siitä että kaikki palat ovat tallella, avaan paketin. Jos myyjä on ollut epärehellinen ja myy peliä jossa ei ole kaikkia osia, niin se on siten myyjän voi voi, että laatikko odottaa häntä avattuna hänen myyntipöydällään. Jos palat ovat tallella, niin ostan pelin pois :)

  VastaaPoista