keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

PikkuSiilissä kirjaostoksilla

Kävin eilen PikkuSiilissä etsimässä uusia lastenkirjoja. Mieheni lukee pääsääntöisesti lastemme iltasadut ja hän kertoi osaavansa sadut jo lähes ulkoota...ja niinpä hän siis toivoi että ostaisin uusia satukirjoja. Kovinkaan suurta määrää kirjoja ei löytynyt, mutta näillä pärjätään pari iltaa. Jatkossa meinaan pitää silmäni auki satukirjojen suhteen ja ostaa kaikki edulliset ja siistikuntoiset kirjat hyllyymme :) 

Mukaan tarttui myös kiva tunika ja yöpuku. Meillä itseasiassa on jo nuo molemmat vaatteet, mutta eri värissä tai koossa.Tunika löytyy meiltä vastavärisenä (pinkki mustin tehostein) ja yökkäri kokoa pienempänä.

Lopuksi löysin vielä palapelin. Ne ovat nyt ihan erityisen kova sana keskimmäisen mielestä :)

 Lindex tunika 98 cm 1,50€

 Bamse yökkäri 110-116 cm 3€

 Kirjat 2€/kpl

 Palapeli 2€

9 kommenttia:

 1. Kirppareilta löytää kyllä välillä uskomattoman halpoja ja hyväkuntoisia kirjoja, palapelejä ja muitakin pelejä! Mä en nykyään osta kirjoja ja pelejä oikeastaan muualta kuin kirpparilta. Lahjat sitten alesta =P
  Meilläkin noita Disneyn kirjoja on, niistä tykätään vielä alakoulussakin, ovat pitkäikäisiä.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa jotenkin tutulta, meillä se vaan menee niin päin että minä tunnun osaavan usein muksun satukirjat ulkoa mutta siinä yksi lisäsyy ostaa uusia satukirjoja :) Tosi kivan näköinen palapeli.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 3. Oij, toi bamse yökkäri on ihana <3

  VastaaPoista
 4. Onaha: Mulla pitkälti sama juttu, eli pääsääntöisesti hyödynnän kirppiksiä ja loput sitten alesta. Hyvin harvoin ostan mitään uutta normihinnalla :)

  TT: Pohdin josko kannattaisi hakea kirjoja kirjastosta. Mutta ei kannata. Ne rikkoontuu tässä perheessä kuitenkin ja se se vasta kalliiksi tulee :O :D

  5ara: Niin on :)

  VastaaPoista
 5. No joo kirjaston kirjat on tosiaan kalliita korvattavia mut meillä se suurin kulu niissä on ne maksumuistutukset joiden hinnalla saa jo kirpaltakin ostettua satukirjoja :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 6. Käykää ihmeessä kirjastossa. Siellä on mielettömät valikoimat, eikä edes maksa mitään! Ja saa sitten viedä takaisin kun osaa kirjat ulkoa, tai jo jopa ennen sitä :-)

  VastaaPoista
 7. Ei ole nuo kirjastot tosiaan meitä varten...viime vuonna maksoin 80 euroa myöhästymismaksuja ja yhden kirjan rikkoontumisesta koituneita kuluja :O :D

  Parempi pysytellä siis vaan kirppiskirjoissa :)

  VastaaPoista
 8. Apua noi sun myöhästymismaksut! Eikö teillä saa tilattua sähköpostiin muistutusta kirjojen eräpäivästä? Se on mun pelastus, enää menee sakkoja tosi harvoin. Varausmaksoihin menee ehkä pari kymppiä vuodessa kyllä...

  VastaaPoista
 9. Se rikkoutunut kirja yksistään maksoi yli 25€, mutta onhan tuossa toki yksi sun toinenkin myöhästymismaksueuro :/ :)

  En tiedä saako tilattua sähköpostitse...ollaan muutettu toiseen kaupunkiin, enkä tiedä miten homma täällä menee. Pitänee ottaa selvää sillä nyt meidän on pakko alkaa käyttämään kirjastoa...esikoinen tarvitsee sitä koulua varten.

  VastaaPoista