tiistai 22. maaliskuuta 2011

Myynnin vilkastumista, huuto.net -pohdintaa ja lisää kirjoja

Oli taas aika käydä PikkuSiilissä siivoamassa loosi. Muutama lelu oli pöydästä kadonnut ja pari vaatetta. Myös yksi toppapuku oltiin kaiketi myyty, kun en sitä mistään löytänyt. Mietin ettei myynti siis ollut juurikaan noussut, mutta olin väärässä. 2 päivän aikana summa oli pompsahtanut 130€ --> 200€, eli kyllä siitä pöydästä oli selvästi kadonnut muutakin vaatetta ja tavaraa kuin vain ne mitkä minä siitä äkkäsin kadonneeksi :)

Kaapissa on vielä muutama (alle 10 kpl) 80 cm suosikkivaate joita käytetään sen viikon-kaksi kun ne päälle mahtuvat. Muutoin kaikki 80 cm ja sitä pienemmät vaatteet on nyt myynnissä. Vein kirppikselle tänään lisää tavaraa ja nyt näyttää siltä, että järkevintä olisi jatkaa loosin vuokraamista vielä viikolla. Tavaraa siis on edelleen paljon ja kauppakin näyttää käyvän. Suunitelmissa olisi sitten loppumetreillä (milloin se sitten ikinä onkaan) laittaa loosiin -50% lappu ja ne mitkä ei sitäkään kautta mene, lykkään huutikseen pakettina. Eiköhän ne joku huuda, kun laittaa lähtöhinnaksi 0€, 1€ korotuksella ja ilman hintavarausta :)

Omaan ostoskoriini tarttui kuopukselle bolero, keskimmäiselle hame ja esikoiselle mekko. Kirjahylly karttui muutamalla kirjalla, jotka Richard Scarryn kirjaa lukuunottamatta olivat -50% alennuksella.


 KappAhl bolero 86-92 cm 2,50€

 Hello Kitty hame 116 cm  3,50€

 KappAhl mekko 134/140 cm 2€

 Kirja 2€

 Kirjat 1,50€/kpl

 Kirja 1€

Kirjat 0,75€/kpl

3 kommenttia:

  1. Kyllä vaatteet menee hyvin paketteina huutiksessa! Tai ainaskin meidän vaatteet ovat menneet tosi hyvin siellä.
    Richard Scarry kirjat ovat meilläkin tosi suosittuja, poika tykkää niistä tosi paljon :-)

    VastaaPoista
  2. zanne: Meilläkin tuo kirja osoittautui hitiksi :)

    lumppumaakari: kiitos :)

    VastaaPoista