maanantai 28. maaliskuuta 2011

2 viikon myyntijakso takana PikkuSiilissä

Oli taas aika käydä siistimässä loosia. Kahden viikon myyntisaldo oli melko hyvä, eli reilut 300€. Maksoin tuosta summasta kahden viikon paikkamaksun sekä siitä otettiin tietenkin provikka. Käteen siis sain 242 euroa ja sentit päälle. PikkuSiilissä on nyt hintaliukuri-tarjous, eli joka viikko paikkavuokra putoaa 2 eurolla. Ensimmäisestä viikosta maksoin siis 25€, toisesta 23€ ja kolmannesta 21€. Mikäli otan vielä neljännenkin viikon, jää sen viikon hinnaksi enää vain 19€. 

Tällä hetkellä näyttää siltä, että se neljäskin viikko kannattaa ottaa...ja ehkä jopa viideskin. Tavaraa on loosissa edelleen ja kun koluan kaappeja, löytyy sitä myytävää lisää. Tosin nyt rupeaa olemaan kaapit melko koluttuja, eli enää niistä löytyy lähinnä yksittäisiä vaatteita tai leluja joista joutaa luopua. Toisaalta perheemme kuopus oppi kävelemään ilman tukea, joten taaperokärry lienee ikäänkuin turha. Se saattaisi siis joutaa uuteen kotiin. Lisäksi kätköistä lytynee vielä muutama vauvalelu. Ja lopuksi pitää sitten vielä keskustella lasten kanssa siitä, että löytyykö lelulaatikoista leluja jotilla ei enää leikitä.

Kiersin kirppiksen taas läpi ja mukaan tarttui ihan sikasöpö keltainen mekko...eurolla. Melko edullista, siis. Toisesta loosista mukaan tarttui housut ja kolmannesta tunika. Myös kirjahylly sai pienen lisäyksen.

 H&M mekko 98/104 cm 1€

 Lindex housut 104 cm 4€
(uudet, laput vielä kiinni)

 Hello Kitty tunika 104 cm 3,50€

Bambi katselukirja 3€

7 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä :)
  Itsekkin varasin taasen pöydän, mutta ei ole kyllä toivoa että saisin noin paljo kuin sinä oot saanut :D

  VastaaPoista
 2. lumppumaakari: Ihan kiva summa tosiaan...mutta kun se sama summa menee sinne kirppikselle takaisin, niin eipä siitä sitten sitä kautta mitään käteen jää :D

  5ara: Kiitos. En mäkään odottanut ihan noin suurta summaa, mutta näemmä kauppa nyt käy jostain syystä melko hyin. Toppa-vaatteet ei enää oikein liiku, mutta mekot ei montaa päivää roiku henkarila :)

  Onnea myyntiin!

  VastaaPoista
 3. Vau, oletpa tienannut hienosti! Itse sain raavittua kasaan kuuden päivän myynnillä n. 148 €, josta meni pöytävuokraan 29 €. Olen kyllä tyytyväinen summaan, jonka sain, mutta korkea pöytävuokra on pistänyt mietityttämään useaan otteeseen, ottaako yksin vai ei. Onko Pikku siili kuinka iso paikka? Olisi mukavaa päästä joskus shoppailemaan etelän kirppareilla :).

  VastaaPoista
 4. PikkuSiilissäkin se viikko tarkoittaa 6 päivää, eli ihan samoihin on mennyt sun viikko verrattuna mun viikkoon. Mulla vaan viikkoja oli 2, joten summa oli tuplat :D

  Onko teillä provikkaa? PikkuSiilissä on, eli 150€ myynnistä (6 päivää) menee pöytävuokra 25€ + 5% proikka, joka on tuosta summasta 7,50€. Kulut siis yhteensä 32,50€, jos viikon myynti on sen 150€.

  Ei halpaa, mutta kun ei tässä sinänsä ole tähtäimenä miljonääriys, niin tuokin passaa :)

  PikkuSiilissä on 200 loosia, joista tosin naisten ja kodinpuoleen on otettu ehkä noin 30-40 loosia. Lisäksi siellä lastenpuolella on kojuja, joissa on uutta tavaraa myynissä.

  Mutta kyllä siellä ainakin vielä toistaiseksi on lastenkirppis-fiilis :)

  VastaaPoista
 5. Ai siellä menee vielä provikkakin. Täällä ei sentään mene sitä eli saan olla tyytyväinen viikkovuokraan :). Sitä helposti sokaistuun alhaiseen vuokraan, mutta ei tule sitten ajateltua sitä provikkaa ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. Mä en pidä tuota 5% pahana...se kun on kuitenkin vaan 5€ satasesta :)

  VastaaPoista