perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ja eikun myymään (ja vähän ostamaankin)

Mä tarttisin puskutraktorin. Olen nimittäin myynyt ihan järettömät määrät kamaa tässä viimeisen 2 viikon aikana ja lykkinyt sitä ovesta pihalle niin nopeasti kuin vain suinkin ehdin...eikä hommalle näy vielä loppua pitkään aikaan :D

Meillä alkoi kaverin kanssa se kirppispaikka ja hänen vuoronsa oli aloittaa myynti. Hänen myyntinsä on sujunut enemmän kuin hyvin, eli hän pääsi sekä kamoista eroon, että on saamassa jokusen lantin rahaaki. Ensimmäisen päivän myynti oli 130€, jotta voisin sanoa, että melkosen hyvä...en taida ihan samaan itse kyetä :D

Mutta olen siis silti tosiaan myynyt, vaikkei mulla sitä pöytäpaikkaa vielä olekaan. Olen myynyt kamaa eripuolilla nettiä ja mielestäni oikein hyvällä menestyksellä. Huutiksen kautta on jäänyt vain yksi tuote myymättä, eli kauppa käy siellä tällä hetkellä todella hyvin. Olen myynyt muutamia sisävaatteita, mutta pääsääntöisesti myyntiin on joutanut ulkovaatteita, kenkiä, sekä leluja. Talvivaatteet viedään käsistä, joten nyt kannattaa alkaa kaivelemaan niitä toppapukuja ja talvisaappaita kaapista esiin ja kokeilla etsiä niille uudet kodit :)

Useampi kassillinen vaatteita ja muutama laatikollinen leluja on hinnoiteltu valmiiksi PikkuSiiliä varten, mutta olohuoneen nurkassa on vielä iso kasa hinnoiteltavaa vaatetta ja lelua. Jotta tekemisenpuute ei iske vielä muutamaan iltaan :)

Ja sitten siihen ostopuoleen. Kävin pitkästä aikaa kirppiskierroksella ja alku näytti hyvin tahmealta. Vain muutama hassu vaate per paikka. Pohdin jo kotiin lähtöä, mutta ajattelin silti kipaista vielä Eurokirppiksellä ja se kannatti. Sieltä löytyikin sitten useampi vaate jotka oli meille sopivia. Kävin reilu viikko sitten läpi lasten vaatekaapit ja tuolloin totesin, että kokoa 104 alkaa olemaan jo ihan mukavasti, mutta meillä on armoton pula ja puute koosta 92 cm. Sen koon keskimmäinen aikoinaan kulutti "loppuun", eli tahrasti siihen kuntoon, ettei niistä montaa kappaletta voinut jättää seuraavalle säästöön. Kokoa 92 löytyikin sitten muutaman vaatteen verran EK:sta, eli ei ollut hukkareissu :)

Kirppis tosin loisti tyhjyyttään. Ei siellä ollut, kuin ehkä noin 30 loosia täynnä tavaraa, kun niitä looseja siellä lienee kuitenkin noin 250 kpl. Kysyin kassalta onko kirppis lopettamassa, mutta ei kuulemma ole. Kirppiksellä on ollut omistajanvaihdos ja joidenkin huhupuheiden vuoksi siellä on myyjäkato. Mutta lupasivat, että ensi kuussa kirppis starttaa paremmalla innolla. Ja näyttipä sinne ulkoseinään ilmestyneen kirppiksen uusi nimikin, joka oli muistaakseni TV kirppis.

Olen ollut vähän heikossa hapessa viimeisen viikon, eikä selkä ole vieläkään kunnossa. Kirppistely ei siis tällä kertaa ollut ihan puhdasta nautintoa. Ja lieneekö siinä syy sille, miksi tuli muutama ei niin onnistunutkin ostos näemmä. Muutaman vaatteen kohdalla nimittöin huomasin vasta kotona, että vaatteessa oli tahra. Mistään elämää suuremmasta tosin ei ole kyse, eillä tahrat lienevät yhtä lukuunottamatta rasvataroilta, mutta silti. Rasvatahrat saa onneksi pois fairyllä...ja toivottavasti keskimmäisen housuistakin saadaan tahra pois, vaikkei se rasvaa olekaan.


PikkuSiili

 H&M paita 110-116 cm 1,50€

 Jonathan vk-takki 140 cm 10€


KCM

 Polarn O. Pyret paita 86 cm 5€

 Benetton paita n. 140 cm 3€

 JSFN paita 3€


KCL

 Bamse-setti 104 cm 3€
(housuissa rasvatahroja, tämän huomasin jo kirppiksellä, mutten välittänyt, sillä huppari oli setissä se pääasia ja jo siitä pelkästään olin valmis maksamaan 3€ )


Eurokirppis

 H&M mekko 86-92 cm 1,50€

 Lindex paita 92 cm 1€
(rasvatahroja jotka huomasin vasta kuvasta)

 Lindex paita 92 cm 1€

 H&M neule 92 cm 1,50€
(tässäkin rasvatahroja jotka huomasin vasta kuvasta)

 Hello kitty farkkumekko 92 cm 3,50€

 Lindex housut 98 cm 1,50€
(vyötäröresorissa tahra...ei iso, mutta silti)

 H&M bolero 98-104 cm 0,70€

Sukkikset n. 100 cm yht. 1€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti