torstai 14. heinäkuuta 2011

Polkupyöräkauppoja

Tytöltä varastettiin muutama viikko sitten polkupyörä, joten ostettiin hälle uusi pyörä. Tai no uusi ja uusi, sillä ostimme hänelle käytetyn pyörän. Pyörä tosin on ihan uutta vastaavassa kunnossa, eikä sillä ole myyjän mukaan juuri ajeltu. Pyörä löytyi tuttavapiiristä, eli tässä kohtaa uskon voivani luottaa myyjän sanaa. Ja pyörä on kyllä kieltämättä ihan uuden näköinen, eli siinä ei ole ruostetta, ei naarmuja, tai kulumaakaan.

Selvittelin pyöräliikkeestä polkupyörien hintoja ja melko samoihin tämä meni. Sinänsä en tiedä että oliko ostos edullinen vai kallis, mutta tähän hintaan niitä ympäriinsä kaupattiin, joten ei niitä edukkaamminkaan nyt tähän hätään mistään saanut :)


Crescent 24" polkupyörä 150€

6 kommenttia:

 1. Oli mielestäni ihan edullinen. Kyllä me ollaan uutena maksettu tuon koon pyörästä 200-300 euroa väliltä.

  VastaaPoista
 2. Pyörän alkuperäinen pyynti oli 200€, eli luultavasti on yli sen maksanut uutena. Saatiin se pyyntihintaa edukkaammin, kun oli tuttu kyseessä :)

  VastaaPoista
 3. En merkistä tiedä mitään niin paha mennä hinnasta mitään sanomaan mutta maksaahan ne tosiaan uutena aika tavalla hunajaa ja tuo kyllä näyttää kuvassa ihan uuden karhealta :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosiaan hyvin siistissä kunnossa, eli ei ainakaan tuntunut pahalta hinnalta :D

  VastaaPoista
 5. Edullinen pyörä :)
  t.kirppu

  VastaaPoista