perjantai 29. heinäkuuta 2011

Chef shoppaa osa 2 sai uuden tunnustuksen

Blogiani muistettiin tunnuksella:


Kiitos siitä kuuluu http://onahansilmin.blogspot.com/ blogin pitäjälle.

Tunnustukseen kuuluu kertoa nämä lempiasiat itsestään:

Kerro lempi
1) -värisi
2) -ruokasi
3) -paikka, jossa haluaisit käydä
1) Mitään yhtä ainoaa lempiväriä en osaa nimetä, mutta ehkei ihan hirmuisena yllätyksenä tule semmoinen, että lempivärejäni ovat vaaleanpunainen ja pinkki, sekä musta ja ruskea. Lapsille tykkään ostaa siis jopa ällötykseen saakka vaaleanpunaista ja pinkkiä ja itse pyrin pukeutumaan pääsääntöisesti mustaan ja ruskeaan. Ruskea on myös melko vallitseva sävy sisustuksessamme, eli pidän väristä muutoinkin, kuin vain vaatteissa.

2) Broilerin rintafilee ja punaviinikastike. Se on niin taivaallisen hyvää, että vie takuulla kielen mennessään. Ja sitä tilaan ravintolassa lähes aina :D

3) Tällä hetkellä se paikkahaave on niinkin hassu, kuin Puuhamaa. Olimme kovaa kyytiä suuntaamassa lasten kanssa Puuhamaahan, mutta loukkasin selkäni niin pahasti, että reissu peruuntui. Tuohon reissuun liittyi myös toinen minulle tärkeä asia, joka peruuntui siinä samalla. Mutta tavoitteena on edelleen päästä käymään Puuhamaassa ennen kuin se menee tämän kesän osalta kiinni :)

Haluan antaa tämän tunnustuksen tällä kertaa vain yhdelle blogille. En siksi etteikö sitä ansaitsisi muutkin, vaan siksi, että tuo blogi herättää juuri tällä hetkellä nostalgisia tunteita ilmaan. Muistan itsekin vielä ne ajat, kun ostin pienen pieniä tyttövaatteita perheemme pienimmille. Löytyi ihanaa Hello Kittyä ja suloista Bamsea mitä ihanimmissa ja pehmeimmissä kankaissa. Enää ei samalla tapaa löydy, joten imeN itseeni tämän blogin löytöjä ja muistelen sitä ihanaa aikaa, ku kotiin odotettiin uutta vauvaa <3

Joten olkaa hyvät, tunnustus lähtee blogille Annalle, joka kirjoittaa blogia

2 kommenttia:

  1. Kiitokset tunnustuksesta! Itse olen kyllä ihan hurahtanut noihin pieniin vaaleanpunaisiin ihanuuksiin joita kirpputoreilta löytyy melko hyvin. Toisaalta, raaskiipa niitä sitten myydäkin eteenpäin kun ei ole niihin koko omaisuutta tuhlannut. Tämä on todennäköisesti meidän viimoinen lapsi, joten varmasti senkin takia tulee ostettua kirppiksiltä ihanuuksia reilulla kädellä ;)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä :) Ja nauti tosiaan niistä viimeisistä vauvantuoksuista, joita kotona tulee olemaan :)

    VastaaPoista