tiistai 2. elokuuta 2011

Fleecepipokokeilu

Löysin pikkutytöille alesta ihanat Cupcaken pinkit takit, joiden etumuksessa on oranssi sydän. Meillä ei kuitenkaan ole mitään sopivaa päähänpantavaa, mikä passaisi niihin takkeihin ja koska söpöt pipot maksavat kaupassa hunajaa, ajattelin kokeilla josko semmoisen pipon pystyy tekemään itse.

Netistä löytyi ohjeet ja mulla oli sopivasti kotona vanha fleecehuopa josta sain pipon päälikankaan. Vuorikankaaksi löytyi esikoisen vanha hame, joka oli menossa lattiarätiksi pinttyneen tahran vuoksi.

Ei siinä kauaa nokka tuhissut edes näin kokemattomalla ompelijalla, kuin minä, joten jos yhtään on semmoinen olo, että tuollaisia olisi kiva saada itelleenkin, niin ei muuta kuin kone sauhuamaan :)


Huippuhyvät ohjeet rautalangalla väännettynä löytyy täältä: 
 
Mä innostuin senvertaa paljon, että hain kangaskaupasta materiaalit 12 pipoon ja yhteen kaulahuiviin. Eiköhän sillä kasalla pidetä hetki likkojan päät lämpiminä. Eikä muuten maksanut paljoa...kaikkine kankaineen ja lankoineen noin 25€, eli noin 2€/pipo :D3 kommenttia:

 1. Todella suloisen pipon olet ommellut!

  Mukava kuulla, että ohjeita oli helppo seurata ja ihan huippua, että innostuit tekemään niitä vielä lisää. Eikä varmaan tule muilla samanlaisia ensi talvena vastaan. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää, osaat ommella nättiä jälkeä :)

  VastaaPoista
 3. hanna-naa: Kiitos tosiaan kovasti hyvästä ohjeesta :) Ja se tässä kivaa nimenomaan onkin, että saa juuri sellaisen pipon kun haluaa, eikä tosiaan tule toista samanmoista vastaan :)

  Lumppumaakari: Kiitos :)

  VastaaPoista