maanantai 15. elokuuta 2011

Edullista PO.P:ia, Bamsea ja Muumia

Tulipahan taas koettua "oikeassa paikassa, oikeaan aikaan" -hetki. PikkuSiilissä oli sitten viimenäkemän aloittanut muutama uusi loosi, joissa yhdessä oli hyvin edullista perusvaatetta ja toisessa hyvin edukasta merkkivaatetta. Molemmat kojut kolusin innoissani läpi ja tein useamman löydön :)

En ole aivan varma tuosta PO.P:in koosta...esikoisen kohdalla se tuntuu isolta, mutta noiden pienten kohdalla en osaa sanoa. Ostin nyt kuitenkin muutaman 86-kokoisen, vaikka olemme siirtymässä seuraavaan kokoon. Ne menee sen minkä menee ja sen jälkeen ne menee sitten kiertoon.

Samalla reissulla tilitin myyntini ja 6 päivän myynti oli 560,50€ + 85€ rattaista. Järetön! Käteen ei tietenkään voida koko summaa laskea, sillä siitä lähti provikat ja jos siitä vielä vähentää paikkavuokrankin, jonka maksoin jo etukäteen. Mutta myyntinä siis ihan huikea.

Meillä on jo ihan riittävästi toppavaatetta talveksi, eikä mun pitänyt ostaa enempää, mutta ostinpas sitten silti. Mä tosin laitoin sellaisia ulkovaatteita myyntiin, jotka meille vielä passaa, mutta jotka vaan ei ole enää mieluisia, eli periaatteessa toppavaatteiden lukumäärä EI ole lisääntynyt, vaikka yksi tuli lisää ostettuakin. Meinaan tähän vedota, jos mies kysyy kotiin saavuttuaan, että montako toppavaatetta kolme lasta tarvitsee yhden talven aikana ;) 
Ja taas tuli muuten ostettua markettimerkkinen puku...ja siihen nähden maksoinkin siitä aika paljon. Mutta kun se on niin syötävän söpö, niin eihän sitä voinut sinne rekkiinkään roikkumaan jättää. Olen itseasiassa samaa kuosia etsinyt viime vuonna esikoiselle takiksi ja keskimmäiselle puvuksi, mutta kooti oli valitettavasti loppu. Joten olen kyllä ihan aidosti ihastunut tuohon kuosiin, eikä kyseessä siis periaatteessa ollut heräteostos. 

Selittelyn makua?

Look at that! Awwww! 
Name it toppapuku 86 cm 30€ 
(ja on muuten ihan huippukuntoinen, ei karheumaa, tummentumaa tms.)

 PO.P paita 86 cm 2€

 PO.P tunika 86 cm 3,50€ 

 Bamse neulemekko 86-92 cm 2€

 PO.P paita ja housut 92 cm 5,50€

 Muumi-tunika 92 cm 2€

 Lindex paita 92 cm 1€
(meillä on tämä myös isommassa koossa)

 Lindex paita 92 cm 1€

 Friends neulemekko 98 cm 3 € 

 Lindex paita 104 cm 1,50€
(ostin juuri tämän saman paidan kuopukselle, nyt on samanlainen keskimmäiselläkin)

 Name it legginssit 134 cm 2,50€

PO.P tunika 134/140 cm 2,90€

PO-P pipot 2€/kpl
Reimatec vk-hanksaat koko 1, 5€


10 kommenttia:

 1. Voi ei taas oot tehnyt aivan mahtavia löytöjä!

  VastaaPoista
 2. No kieltämättä tuli itselleenkin sellainen olo, että nyt tuli tehty kunnon löytöjä :D

  VastaaPoista
 3. Tuo haalari on juuri sellainen, mitä itsekin etsin! Kissapaitakin olisi tosi mieluinen. Osaatko muuten sanoa, onko Pikkusiilissä jotain suosittua aloituspäivää? Eli parasta ostospäivää.

  VastaaPoista
 4. Anna: Kiitos :)

  Anonyymi: Sulla on siis hyvä maku haalarien suhteen :) Huutiksessa niitä näkyi pari kappaletta olevan, mutta niistä saa kyllä maksaa tuplaten :/

  En osaa sanoa onko mitään tiettyä päivää, jolloin alkaa paljon uusia kojuja, mutta voisin veikata, että maanantai voisi olla sellainen. Maanantaina aloittaminen tuntuu jotenkin "luonnolliselta", kun se on viikon alku. Ja mikäli se pöytä on vapaana, sen saa käydä täyttämässä lauantaina ymmärtääkseni vähän ennen sulkemista. Monelle on varmaankin helppoa aloittaa ja lopettaa viikonloppuna, jolloin työt ei ole esteenä.

  Nuo loosit mistä itse löysin tavaraa, oli lauantaina aamupäivästä vielä tyhjiä. Toinen oltiin täytetty lauantaina kaiketi juuri ennen sulkemista ja toista täytettiin samalla, kun siellä tänään olin.

  Siellä oli useampi muukin myyjä, arviolta 4-6 uutta kojua pystytettiin parhaillaan ja entisten kojujen täyttäjiä oli useampi. Oli vaan senvertaa poikavoittoista tavaraa etten jäänyt niitä katselemaan.

  Ja paras aika on tietenkin heti, kun liike aukeaa :)

  VastaaPoista
 5. juu toi puku on ihana ja uutena maksoi aika maltaita kun kattelin sitä poikien mallista. olisko ollu 70e:n pintaan että ihanat läydöt teit. olispa mullakin tyttö. tosin kun pikkusiilissä käyn löydän useimmiten itselleni eniten. eli kaikki kolme poikaa mitkä löytyy on kuluttavassa koossa. eli ei jää myyntikuntoista muillekkaan ;-)

  VastaaPoista
 6. Jos edelleen halajaat sitä pojille, niin voisin vinkata, että huutiksessa niitä oli 2 vai peräti 3...kokoa en nyt kyllä muista, mutta mulla oli hakuna 80-140 cm, joten siltä väliltä ne oli.

  Katselin nimittäin joskos keskimmäiselle löytyisi samanmoinen, muttei löytynyt.

  Siskoni pohtii parhaillaan poikien vatteiden myymistä pois. Kehoitin häntä ihan ehdottomasti myymään ne, sillä ovat noin 6-8 v pojan vaatteita, joille varmasti riittäisi kysyntää. Voin vaikka vinkata, jos hän ne sinne Siiliin saa joskus aikaiseksi roudata :)

  VastaaPoista
 7. Ihania löytöjä teit taas, ja hinnatkin oli tosi edullisia! Tuo toppahaalari on tosi kaunis, meidän pojan päiväkotikaverilla oli tuollainen viime vuonna ja katselin jo silloin että onpas kaunis haalari :-)

  VastaaPoista
 8. Sinulle on jotain blogissani http://villananna.blogspot.com/2011/08/tunnustus.html

  VastaaPoista
 9. zanne: Kiitos...ja hinnat oli tosiaan tällä reissulla hyvin kohtuulliset :)

  Lumppumaakari: Kiitos, mutta mulla on tuo tunnustus jo :D

  VastaaPoista