lauantai 20. elokuuta 2011

Kirppis MiniMani

Kävin tänään Eurokirppiksellä, koska viime kuussa luvattiin, että kirppis starrttaa omistajamuutoksen myötä uusin tuulin. Ja niin se oli neämmä tehnyt. Nimenmuutoksen lisäksi siellä oli tavaraa taas vaikka muille jakaa ja yllättävän paljon hyvää, nuorekasta vaatetta verrattuna entiseen. Ja hinnatkin olivat hyvin kohdillaan :)

Lapsille ei tällä kertaa tullut yhtään vaatelöytyä, mutta kirjoja sitten senkin edestä.


 Kirjat 1€/kpl

 Kirjat settinä 1,50€

 Kirja 2€

 Muumi DVD muoveissa 3€

 Kengät koko 24, 0,50 €...melko edullista :)


Mä puolestani sain sitten muutaman vaatteen. Olen pudottanut painoa jokusen kilon ja sen ansiosta vaatteiden ostaminen on taas alkanut tuntumaan kivalta. Koska en meinaa tähän kokoon jäädä, vaan suunnitelmana on pudottaa vielä joitakin kiloja, on turha ostella kaupasta tätä kokoa ja maksaa siitä siis normihintaa, kun kirppikseltä saa muutamalla eurolla varsin kivaa vaatetta tähän ns. välikokoon.

Meinaan kyllä sitten sitä lopullistakin kokoa ostaa kirppikseltä, sillä melko usien on tullut tehtyä ihana vaatelöytö, joka vaan ikävästi on sitten ollut liian pieni. Jospa josakin vaiheessa mahtuisin myös niihin vähän pienempiin vaatteisiin?!? :D

 Huivi 0,50€

 Huivi 1,50€

 Huppari 2€

 Huppari 1€

Only housut 2,50€


2 kommenttia:

  1. toi gekko ja puupponen-kirja olis varmaan lähtenyt tohon hontaan minunkin mukaan. se on hauska.

    VastaaPoista
  2. Tuo oli mulle ihan uusi tuttavuus, eli en ole moiseen aiemmin törmännyt. Mutta edullinen oli ja siksi päätin se ottaa :)

    VastaaPoista