sunnuntai 14. elokuuta 2011

Järetöntä myyntiä ja syysajatuksia

Syksy on saapumassa, joten etsiskelin jotain vähän lämpimämpää. Ja sitähän löytyi :) Muutamat sukkikset, fleecehuppari ja mm. Ticketin takki tarttui matkaan mukaan, joskis osa vaatteista on vielä niin isoja, että ne saa mennä kaappiin odottamaan kasvua. Mutta onpahan niitä sitten valmiiksi odottamassa :D

Mulla on ollut nyt PikkuSiilissä pöytä ja myynti on ollut ihan uskomaton. 2 ensimmäisen päivän myynti oli 360 euroa :O Mulla ei ole myynti välttämättä tuota luokkaa edes kahdessa viikossa, saati että sitten kahdessa päivässä. Ja tuossa summassa oli siis vain lastenvaatteita ja leluja, ei mitään isompaa. Kalustepuolella myin yhdet rattaamme ja niistä sain provikan jälkeen käteen 68€, eli se tuli vielä tuohon päälle. Olen ennen hehkuttanut, että paras myyntini on ollut heinäkuussa, mutta jatkossa hehkutan sen olleen elokuussa.

Alun rysäyksen jälkeen myynti hiljeni (kuten aina), enkä ihan tarkkaa myyntisummaa tiedä, mutta aivan varmasti 500€ meni rikki 6 myyntipäivän aikana. Eli tämä myyntikerta oli siis ihan ehdottomasti paras milloinkaan ja tätä ennätystä tuskin tulen koskaan rikkomaan.

Mutta jos jollakulla on kaapissaa ylimääräistä tavaraa ja pohtii että viedäkö vai eikö viedä myyntiin, niin mun vinkkini on: VIE :D


 Lindex sukkikset 86-92 cm 0,40€

 Lindex paita 104 cm 1€
(meiltä löytyy sama pienemmässä koossa)

 H&M fleecehuppari 98-104 cm 2€

 Bamsesukkikset 0,60€, muut 0,50€/kpl, koot 98-104 cm

 Lindex legginssit 98 cm 1€

 Kylpytakki 98/104 cm 1,50€

 H&M velourtakki 110-116 cm 4€

 Lindex supersöpöt prinsessalegginssit 116 cm 1€

 Ticket to heaven toppatakki 116 cm 15€
(ihan uudenveroinen)

 Kirja 2€

Palapeli 2€

6 kommenttia:

 1. Tosi hienoja löytöjä olet taas tehnyt! Etenkin Ticketin takki oli tooosi edullinen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Ei niin mitään hajua paljonko tuo takki mahtaa maksaa uutena, mutta vaikka se olisi vain 50€, ei tuo hinta ollut paha :)

  VastaaPoista
 3. Oi voi, noi Lindexin fem myror sukkikset on söpöt :) Tykkään muistakin sen sarjan vaatteista. Ja muutkin löydöt on hyviä!

  Vau mikä myynti! Mullakin ens viikosta eteenpäin myyntipöytä Manhattan kirpparilla.

  VastaaPoista
 4. Meillä on muutamia Fem myror sarjan vaatteita ollut, mutta ei ihan lähiaikoina :)

  Onnea myyntiin...Manhattanilla mennee tavarat melko kivasti kaupaksi, mutta kaikki arvokkaampi kannnattaa suosiolla hälyttää, jottei ne joudu vorojen kynsiin.

  VastaaPoista
 5. Paljon olet löytänyt jo tähän aikaan vuodesta. Mukavaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
 6. Juu, paljon on löytynyt :) Ja sitä samaa myös sulle :)

  VastaaPoista