lauantai 20. elokuuta 2011

PikkuSiili-,Väentupa-, ja netti-shoppailua

Olen käynyt PikkuSiilissä nyt useamman kertaa, mutta koska on laiskottanut, en ole niitä blogiin päivitellyt. Mutta tässä nyt sitten useamman päivän löydöt PikkuSiilistä ja sen jälkeen muutama nettiostos :)

 Hello Kitty farkkulappuhame 86 cm 3€

 Hello Kitty lippis 2-3v 2€

 Jonathan fleecehaalari 98 cm 5€

 Hello Kitty collari 98/104 cm 2€

 Hello Kitty mekko 110 cm 2€

 Lindex paita 110/116 cm 1,50€

 Viking goretex-kengät koko 24, 15€

Näistä maksoin vähän enemmän, kuin mitä kirppiksellä yleensä kengistä suostun maksamaan, mutta nämä olivat kyllä lähes uudenveroisessa kunnossa. Pohjasta en löytänyt kulumaa lainkaan ja päällisin puolin kengät näyttivät ihan uusilta. Hintalapussa luki, ettei kengillä ole montaa käyttökertaa ja tässä kohtaa uskon sen kyllä.


Olen taas surffaillut netissä ja katsellut kaikkea kivaa "sillä silmällä". Netin kätköistä löytyi tällä kertaa ylisöpöt pinkit popot kuopuksen "hienostelukengiksi" ja My Little Pony DVD. Molemmissa tapauksissa myyjä asui lähellä, joten pääsin noutamaan ne, eikä posti siis vetänyt kuluja välistä.

 Popot koko 21, 5€

 DVD 3€
Teimme vaihtokauppoja, joten en maksanut myyjälle tästä rahaa, vaan tavaraa :)


Kävin myös nyt ensimmäistä kertaa Väentuvan (avoin pk) kirppiksellä. Se järjestetään ilmeisimmin 2 kertaa vuodessa, mutta se on aina ollut joko sellaiseen aikaan, etten sinne pääse, tai sitten mulla ei ole ollut sen ajankohdasta tietoa. Mutta nyt siis pääsin sinne vihdoinkin...harmi vain, että sattui sadepäivä, eikä myyjiä juuri ollut. Mutta löytyi meille sentään jotakin kivaa ja kaverinikin teki sieltä löytöjä :)

 Bamse yöpuku 110-116 cm 2€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti