keskiviikko 10. elokuuta 2011

Uusia ulkovaatehankintoja ja myyjien vilpillisyyden kiroamista

Kävipäs sitten niin, että mä olen käynyt nyt useamman kertaa kirppiksellä ilman, että olen päivittänyt blogia. Ja koska mulla on yhtä hyvä muisti kun norsulla, mä en enää muista tarkasti että mitä ostin ja mistä. Mutta kirjaan nyt sen ylös, mitä muistan :)

 Maatuskalegginssit 86 cm 0,50€   PS

 Lindex paita 98 cm 1,50€   PS
(pieni reikä takana, mutta meinaan tehdä tästä pipon)

 H&M yökkäri 98/104 cm 2€   PS

 Tutta yökkäri 100 cm 2€   PS

 Tunika 98 cm 1€   KCM
(melko tylsä, mutta meinaan tuunata sen söpöksi)

 Seppälä 140-146 cm paita...ja oiskohan hintaa ollut 1,50€   KCM

 Tunika esikoiselle 2€   KCM

 Kirjat 1,60€/kpl   KCM


Seuraavan kirppistelyni tein netissä. Myin taas muutamia vaatteita ja ostin tilalle nämä:

 Tällaiset syötävän söpöt Gymboreen housut koossa 5T löysin ja vaikka ensin ajattelin, että EN osta, niin ostin silti. Eikä kyllä kaduta...on ne niin herkut :) Maksoin niistä posteineen 5,50€.


Ja sitten taas PikkuSiiliostoksia.

 Lindex toppasetti 104 cm 22€. 

Tästä ostoksesta pitää kertoa nyt muutama sana enemmän, sillä se oli kohdallani melko poikkeava. Mä olen hyvin pitkälti sitä mieltä ulkovaatteiden kohdalla, että hyvää (ja kaunista) ei saa halvalla, joten meille on kotiutunut lähinnä sellaisia ulkovaatteita, joiden laatuun luotan. Meillä on paljon Remun pukuja ja samainen määrä Reimateccejä. Reimatecin uskon olevan laadukkaampi, mutta Remussa on tietyt ominaisuudet paremmat. 
Nyt on kuitenkin käynyt niin, etten enää pidä kummankaan merkin pukujen ulkonäöstä. Lähinnä parantamisen varaa olisi kuosilla ja oikeastaan koko puvun yleisilmeellä. Jokunen nätti puku kummaltakin löytyy, mutta ei mitään supersöpöä. Niiden tilalle olenkin viimeaikoina ostellut Tickettiä ja Cupcakea. Niiden (varsinkin Ticketin) laatuun luotan ja molemmilla merkeillä on niin nättejä vaatteita, että voisin ripustaa ne vaikka seinälle koristeeksi. Toisaalta taas niiden hinta on melko suolainen. Onneksi olen joitakin pukuja löytänyt käytettyinä ja loput melko kivasti alesta.

Kirppistä kiertäessäni näin sikaihanan takin ja heti mieleeni juolahti ajatus siitä, että koska se oli niin nätti, se on todennäköisesti Ticketti ja hinnaltaan niin suuri, että se saa jäädä sinne henkarille roikkumaan jatkossakin. Vaan eipäs sitten tosiaan ollutkaan, vaan takki (ja housut) olivat Lindexin mallistoa ja hinta varsin kohtuullinen hyväkuntoisista housuista ja ihan uudenkarheasta takista.

Niinpä mä olen nyt sitten nähnyt supersöpöä ilman, että sen kyljessä lukee Ticket tai Cupcake. Laatuun en kyllä luota, mutta tämän onkin tarkoitus tulla vain kakkoskäyttöön, jolloin sen ei ole niin väliä :)

PO.P ja Kimperi pipot á 2,50€
(kuva vääristää, eivät ole oikeasti virttyneitä)

ej sikke lej paita 104 cm 8€

Tähän väliin monta kirosanaa. Miten joku voi (tai no, onhan näitä nähty jo kymmeniä) olla niin k*spää, että piilottaa likatahrat hintalapun alle! Onko se muutaman euron tienaaminen tosiaan NIIN tärkeätä? Oma moka, kun en katsonut tarkemmin, mutta kun jotenkin haluan edelleen uskoa ihmisistä hyvää, eli ettei niitä tahroja piilotella lappujen alle. Mutta näemmä niin tehdään edelleen ja tehdään todennäköisesti jatkossakin.

ONNEKSI tahra haalistui auringossa alta vartin, mutta periaatteen vuoksi sapettaa silti edelleen.


Name it sammarileggarit 98 cm 2€

Reimatec toppahanskat 8€

Juuri eilen juteltiin siitä, että tarvitaan talvella tytöille Reimatecit, ettei sormet palellu. Ja kuin tilauksesta kirppikselle tuotiin sellaiset myyntiin :) Nämä eivät ehkä olleen sieltä halvimmasta päästä, mutta olivat siistit ja uutena maksavat paaaaljon enemmän, joten en jättänyt niitä kenenkään muun löydettäväksi :)

Vyö 0,50€

DVD 2€


4 kommenttia:

 1. Loisto löytöjä olet taas tehnyt. Maatuskalegginssit on vallan ihanat!

  VastaaPoista
 2. Ja kurjaa tosiaan, että jotkut piilottaa ne tahrat hintalapun alle. Mullekin tullut sellaisia vastaan ja kerran oli jopa reikä siellä hintalapun alla. Sen huomasin vasta kotona, kun harvemmin kans kurkistelen ostaessa tarran alle.

  VastaaPoista
 3. Hei! Meillä on tuo samainen takki,ostettu viime talvena ja täytyy sanoa,että on/oli hyvä ostos. Hylkii likaa ja vettä ja on pitänyt muhkeutensa pesusta toiseen. :)

  VastaaPoista
 4. Johanna: Kiitos. Mustakin ne maatuskat oli ihan supersöpöt :) Aina sillointällöin törmään noihin tahrojen piilotteluihin, mutta yleensä nuo vähän arvokkaammat vaatteet syynään kunnolla. Tällä kertaa en tehnyt niin ja heti kostautui :/

  Anonyymi: Ok, kiva tietää :D

  VastaaPoista