sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kassillinen vaatetta kirppikseltä

Tuli käytyä pitkästä aikaa PikkuSiilissä. Vauva jäi iskän kanssa kotiin ja isompi pikkutytöistä lähti äidin mukaan kirppistelemään. Tai jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin leikkimään, sillä PikkuSiilin leikkinurkkaus on likan mielestä ihan POP :D

Kirppikselle oli tullut ihan hirmuinen määrä uusia myyjiä, sillä tuntui siltä, että muutamia "vakiomyyjälooseja" lukuunottamatta lähes kaikissa looseissa oli myynnissä tavaraa, jota en ollut siellä ennen nähnyt. Ja osuin sikälikin paikalle oikein hyvään aikaan, että eräästä loosista ostin vaatetta vähän enempikin :)

 Uudet nahkatossut 2€

 Småfolk housut 56 cm 3€

 Lindex body 62 cm 2€

 Lindex body 74 cm 4€

 Töppöset ja rukkaset 4€

 Me&I housut 86/92 cm 2€

 Lindex jumpsuit 98/104cm 5€

 Me&I tunika 98/104 cm 5€

 Hello Kitty tunika 98/104 cm 1,50€

 H&M neule 98/104 cm 2€

 Hello Kitty-paita 104 cm 2€

 Hello Kitty-paita 104 cm 1€

 Hello Kitty-paita 104 cm 1€

 Lindex toppi 104 cm 0,50€

  Disney paita 110 cm 2€

  Disney paita 110 cm 2€

 Disney paita 110 cm 2€

H&M Trenssi koko 128cm 5€
 
 Myllymuksut AIO, uusi 0,50€

 Uusi kirja 3€
(pukinkonttiin)

 Kirjat 0,70€ ja 2,50€ (uusi)

 Brio helistin 0,50€

 Tuttipullot 2,90€
 
Saimme TYKS:istä mukaamme kasan tuttipulloja, sillä rintapumpun kanssa käytettyjä tuttipulloja ei pystynyt sairaalan sterilointilaitteessa steriloimaan, vaan ne menivät käytön jälkeen roskiin, ellei niitä siis ottanut sieltä mukaansa. 
Pulloissa oli korkit, ne kestivät pakastamista, mikrotusta ja astianpesukonetta, joten tottahan toki ne mukaani otin. Hulluahan se olisi heittää pullot yhden käyttökerran jälkeen roskiin. Alkuun ne toimisivat meillä tuttipulloina (ei kovinkaan pitkään, sillä niiden vetoisuus on vain 130 ml) ja sen jälkeen niissä voisi laittaa vaikka pikkutytöille mehua kerhoon mukaan, tai sitten niissä voi vaikka pakastaa itse tehtyä marhamehua. Tämä oli siis suunnitelmani.
 
Suunnitelmassa oli vain yksi mutta. Pulloissa ei ollut sitä "rinkulaa", joka kiinnittää tuttiosan pulloon. Eikä niitä myydä kaupassakaan uusina. Onneksi on kirppikset! Ostin sieltä kasan käytettyjä pulloja, joista sain pulloihini ne rinkulat. Näille pulloille en käyttötarkoitusta keksinyt, joten ne menivät roskiin. Nämä pullot ovat kovia ja kirkkaita, eli todennäköisesti niitä, joissa on BPA:ta, joten sikäli en tuntenut pistoa sydämessäni, vaikka nämä pullot roskiin lensivätkin. Ja pullojen kunnosta päätellen niillä kuitenkin jo oltiin lapsi(a) ruokittu, joten eivät sentään yhden käyttökerran jälkeen roskiin päätyneet.

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea pojasta! Ja iahanaa että oot palannu kirppistelemään

  T:Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ja nyt taas tosiaan pääsee vähän helpommin kirppiksille, kun ei ole sitä isoa ja painavaa mahaa tuossa edessä :D

   Poista
 2. Ainun pulloja näyttäisi ainakin osa olevan, niissä ei ole BPA:ata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö edes noissa vanhemmissa? Näissä uusissa ei olekkaan, jotka ovat sitä pehmeää muovia. Mutta ymmärsin, että näissä vanhemmissa pulloissa sitä olisi?!

   Poista
 3. Huippuhyviä löytöjä taas kerran! Nuo Disney-paidat ovat kivoja. Minulla on etsinnässä prinsessapaidat tytölle, kun nykyiset ovat jäämässä pieneksi.
  Teidän pikkuinen on kyllä tosi suloinen! Ihanaa vauva-aikaa sinne!

  Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuinen onkin aivan iki-ihana ja suloinen <3

   Poista