lauantai 28. syyskuuta 2013

Kestovaippojen tuunailua

Olen ostellut Imse Vimse flanelletteja kirppikseltä ison pinon, koska ne ovat vastasyntyneen käytössä melko käteviä...kunhan niihin tuunaa jonkinlaisen kiinnitys-systeemin.

Kakkosen ollessa vauva, ompelin hänen flanelletteihinsa nauhakiinnityksen. Ihan kätevä sekin, mutta tällä kertaa halusin päästä helpommalla. Ja koska kaapista löytyi pussillinen ylimääräisiä KAM-neppejä, päätin laittaa vaippoihin nepparit. Ehkä joku näppärä ihminen käyttää näitä vaippoja ilman kiinnitystäkin, mutta itse tosiaan olen kokenut sen kätevämmäksi, jos vaippaa ei tarvitse koittaa samaan aikaan pitää "kasassa", kun sen päälle asettelee kuorivaipan :)

Mallasin ensin yhtä vaippaa pojan päälle ja sitä kautta sain vähän osviittaa siihen, että mihin kohtaan nepparit tulisi sijoittaa. Kun poika tuosta vähän kasvaa, voin lisätä vaipan takaosaan lisää neppejä, jonka jälkeen vaippaa voi käyttää isommilla säädöillä. Näin alkuun kuitenkin laitoin vain yhdet nepparit, sillä en tiedä miten pitkään näiden vaippojen imukyky tulee riittämään. Mutta sen sitten aika näyttää :)


Tytöille tein taas ponnareita. Muutama sujautettiin kirjekuoreen ja lähetettiin ne eräälle tärkeälle pikkutytölle postitse :)


Huomenna olisi sitten taas luvassa kirppistelyä, kun MLL-kirppis saapuu Naantaliin. Ja parin viikon päästä MLL-kirppis saapuu Raisioon, jonne aion myös suunnata. Voi tätä MLL-kirppisten juhlaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti