keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Naantalin MLL-kirppiksen satoa

Keittiön pöytä oltiin vallattu lasten toimesta, joten jouduin räpsimään kuvia keittiön työtasolla. Aikalailla ahdasta siinä oli, mutta sain edes jonkinnäköiset kuvat räpsittyä :)

Sunnuntaina kävin pikaisesti Naantalin MLL-kirppiksellä. Koska näin nelilapsisena perheenä tuntuu kaikki kaapit olevan ääriään myöden täynnä vaatetta ja tavaraa, lähdin kirppikselle sillä ajatuksella, että ostan vain ja ainoastaan tarpeeseen. Eli kaikki "mut kun mä haluun"-ostokset jäisivät ostamatta ja mukaan tarttuisi vain sellaista, mille on todella tarvetta.
Ja melko hyvin siinä onnistuinkin. Pitänee varmaankin piakkoin varata kirppispöytä, sillä kun pääsen liian pieniksi jääneistä ja turhista vaatteista eroon, mahtuu taas paremmin uutta tilalle :)

 Me&I housut 74/80 cm 2,50€

 Lassie fleecetakki ja housut 110 cm 2€

 H&M paita 116 cm 1,50€

 KappAhl jumppapuku 122/128 cm 2€

 Itkuhälyttimet 0€
(Olin ostamassa näitä tutun pöydästä, mutta hän ei huolinutkaan maksua)

 Eisbärchen lämpöpussi (rataskokoinen) 12€

Ikea hoitoalusta ja 2 kpl vaihtopäälisiä 3€

2 kommenttia:

  1. Sinä teet tosi kivoja löytöjä kirppiksiltä, voi kun pääsisi joskus sinne päin suomea kirppistelemään. Minullakin on neljä lasta mutta isompia jo nuorin on jo 5 vee. Kiva seurata blogiasi! Anne Pohjois-Karjalasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivottavasti tosiaan joku kaunis päivä pääset näille seuduille kirppiksiä koluamaan :) Ja kiva kuulla, että blogi miellyttää :)

      Poista