maanantai 28. lokakuuta 2013

Meidän lahjat on kirppikseltä, mistä teidän lahjat on?

Jälleen kerran tuli käytyä pikavisiitillä kirppiksellä. Elämä on juuri nyt niin kiireistä, ettei aika tunnu riittävän sellaiselle pitkälle ja nautinnolliselle, kaikessa rauhassa tehdylle kirppiskierrokselle. Mutta käy se näinkin, sillä mukavia löytöjä tuli taas tehtyä :)

Löysin taas pari pientä pakettia pukinkonttiin ja siitä heräsikin mieleeni kysymys
Ostatteko Te joululahjoja kirppikseltä?

Itse olen ostellut kirppikseltä joululahjoja nyt jo useampana vuonna ja kuten huomata saattaa, jatkan samalla linjalla tänäkin vuonna. Varsinkin pienille lapsille kirppikseltä löytää pukinkonttiin sopivia leluja ja pelejä, eikä ainakaan meillä lapset ole niitä uusien lelujen kääröjä ja pakkauksia kaivanneet, eli kirppikseltä hankitut lahjat ovat olleet aivan yhtä mieluisia, kuin mitä kaupasta ostetut. Tai siis joulupukin pajastahan ne lelut tulee... :D

Olen jokusen kirppislahjan löytänyt menneinä vuosina myös lähipiirin lapsille ja muutamalle aikuisillekin. Aivan kaikille ihmisille en kirppikseltä lahjaa ostaisi, sillä kaikkien mielestä se ei ole sopivaa. Mutta ne ihmiset, joille olen käytettyä ostanut, ovat sellaisia, jotka ajattelevat kirppislahjoista samoin kuin minä, eli että kirppislahjat ovat aivan yhtä jees, kuin kaupastakin ostetut :)

Itse sain viime vuonna muutaman käytetyn lahjan ja tänäkin vuonna uskon (ja toivon) moisia saavani. Kovin korkealle arvostan myös anopin kutomia villasukkia, koska itse en osaa kutoa. Ommella kuitenkin jo vähän osaan, joten muutama lähipiiriläinen saa tänä vuonna meiltä jotakin itsetehtyäkin.

Tottahan toki lahjoja tulee ostettua myös kaupasta. Paljonkin. Mutta kyllä mä kovasti tykkään lahjojen ostamisesta kirppikseltäkin, koska siinä on aina pieni jännitysmomentti mukana. Löytyykö jotakin vai ei...ja jos löytyy, niin mitä :D

 Lindex paita 62 cm 2,30€
Uusi, laput vielä kiinni, joten menee lahjaksi siskoni tammikuussa syntyvälle pojalle :)

Sukat 13-15, 1,20€

Lindex housut 68 cm 3,50€

Ratia paita 70 cm 1,50€

Bogi paita 74/80 cm 1,50€

 H&M legginssit 104 cm 3€

Circo  n.116 cm 0,50€

 Lindex paita 116 cm 1,50€

Vero Moda 2€

Fisher Price Little People hahmo ja auto 2,90€
Pukinkonttiin pikkumiehelle :)
 

4 kommenttia:

 1. Kyllä ostan, jos jotain sopivaa tulee vastaan. Löysin esimerkiksi joitakin viikkoja sitten ison Sylvanian Families -talon 20 eurolla ja se on kuin suoraan paketista otettu. Uutena samanlainen maksaisi melkein satasen. Talo päätyy nelivuotiaan tyttöni pakettiin. Minäkin hankin kirppislahjoja vain niille, jotka ovat itsekin kirppisten ystäviä sekä lapsille. Miksi maksaisin enemmän, niinkuin muistaakseni jonkun kännykkäoperaattorin mainoksessa lauletaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla huippulöydöstäsi :)

   Miksi tosiaan maksaa enemmän, jos vähemmälläkin saa aivan saman. Lelut ovat varsin kalliita uusina ja koska hyvälaatuinen lelu ei mene leikissä miksikään, kannattaa niitä ihan ehdottomasti ostaa kirppikseltä. Myös sinne pukinkonttiin :)

   Poista
 2. Ostan kans kirppikseltä, jos jotakin osuvaa sattuu kohdalle :) Pari vuotta sitten ostin pikkuveljelleni uuden t-paidan eurolla, jonka teksti "osui kuin nyrkki silmään". Nyttemmin paita on käytössä hänen pikkuveljellään. Laatulöytö siis kun on ollut paljon käytössä. Tuokin vain yksi esimerkki. Miksi tosiaan maksaa enempää kuin olisi tarvis :)

  Tänä vuonna olen lähettänyt ihmisille pyynnön etteivät ostaisi tavaralahjaa vaan mieluummin antaisivat elämyksiä ja kokemuksia (ei kallista, vaan esimerkiksi pulkkamäkireissu). Pitääpi lisätä vielä nämä kirppislahjat toivotuiksi :) Itse tuskin jaksan tänä vuonna edes suuremmin panostaa, kun tuo terveys nyt reistailee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kannatan elämyslahjoja! En ole niitä kyllä koskaan saanut, enkä kyllä antanutkaan, mutta mielessä se on kyllä käynyt. Viime vuonna jo melkein moiseen lahjaan päädyin erään lähipiiriin kuuluvan kohdalla. Ehkä tänä vuonna voisi ottaa asian uudelleen pohdittavaksi :)

   Toivottavasti saat terveytesi pian kuntoon :)

   Poista