maanantai 28. lokakuuta 2013

Chef diettaa: Hui, meinasi ihan kokonaan unohtua

Munhan piti joka maanantai blogata laihdutuskuuristani!

Tämä unohdus ei tosin ole tämän päivän aikana ainoa laatuaan, sillä unohdin myös aamulla käydä vaa-alla. En ole käynyt vaa-alla useampaan päivään, koska olen aina ehtinyt napsimaan jo aamuapalan suuhuni ennen, kun muistan koko punnituksen.

MUTTA älkää nyt luulkokaan, että se tarkoittaisi sitä, että en diettaisi. Diettaan kyllä! Eilen (ja tänään) olen kyllä herkutellut pikkumiehen nimiäisherkkuja, mutta se ei missään nimessä tarkoita sitä, että dietti olisi unohdettu, lopetettu tms.

Käyn huomenna vaa-alla ja katson, mitä tuhoja herkutteuhetket ovat tehneet. Nousua todennäköisesti on, kenties paljonkin. Mutta eiköhän se sieltä yhtä nopeasti laske, kuin mitä nouseekin, sillä vaikka tässä nyt on tullut herkuteltua ja lämpimät ateriat ovat jääneet osittain välistä, en ole hommaa sentään aivan läskiksi lyönyt :)

Kävin muutama päivä sitten fysioterapiassa ja sain jumppaohjeita. Seuraava käynti on tällä viikolla, jolloin katsellaan ohjeita hieman lisää. Kuntosalilla en ole vielä käynyt, koska selän kivut ovat koventuneet. Olen ollut nyt lääkärin kanssa juttusilla selän kipujen vuoksi ja suunnitelmana on aloittaa krooniseen hermosärkyyn tarkoitetut lääkkeet. Josko niistä olisi apua? Myös kipupolilähetteen tulen todennäköisesti saamaan, sillä eiköhän nämä kivut kuitenkin ole jossakin määrin mukana koko loppuelämäni. Onnekkaita ovat he, joiden välilevynpullistumat katoavat itsestään. Omani vain lisääntyvät :/

Näen kuitenkin tulevaisuuden valoisena. Jos saan lääkkeistä avun kipuun ja fysioterapian avulla sisäiset lihakset kannattamaan kehoa paremmin, pääsen todennäköisesti taas kuntosalillekin :)

Ja painon saan kyllä alas ilman kuntosaliakin, koska omalla kohdallani suurin syy ylipainooni on se, mitä suustani sisään tungen.

Laihtumisiin,
Chef

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti